Czy oświadczenie strony może w tym wypadku być wszczęciem?

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
adelajda

Czy oświadczenie strony może w tym wypadku być wszczęciem?

Post autor: adelajda »

Pani przyniosła zaświadczenie o dochodzie i złożyła oświadczenie, w którym oznajmia że ma świadomość, że po przeliczeniu dochodu przekroczy kryterium i zostanie jej uchylony zasiłek za marzec. Czy mogę potraktować to jako wszczęcie postępowania i nie wysyłać jej zawiadomienia?
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Czy oświadczenie strony może w tym wypadku być wszczęcie

Post autor: ewalu »

oczywiście, że tak
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
adelajda

Post autor: adelajda »

Więc czy mogę od razu uchylić jej decyzję czy mimo wszystko odczekać 7 dni? Bo wg mnie nic nie stoi na przeszkodzie żeby już uchylić...
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

możesz
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
gonia789
Referent
Zajmuję się: ŚR, FA, DO, DW, ŹC, DE, CP ...
Kontakt:

Post autor: gonia789 »

możesz uchylić
ODPOWIEDZ