Czy zwracacie uwagę na...
Czy zwracacie uwagę na...
hej, czy dla Was ma znaczenie jak "wygląda" decyzja tzn. rozmiar czcionki, rodzaj czcionki, akapity, interlinia, marginesy? bo dla mnie to jest nawet bardzo ważne (może mam kota na tym punkcie), ale czasami jak dostaje decyzje od innych ośrodków to aż się denerwuje
a i zamiast pieczątek niektórzy widzę biorą szablon z programu :/

Re: Czy zwracacie uwagę na...
estetka się znalazła.....
O tyle o ile zwracam uwagę. Staram się by jako tako wyglądała, ale program to nie word więc nie wszystko idzie zmienić.
Jakich pieczątek ci brakuje?
O tyle o ile zwracam uwagę. Staram się by jako tako wyglądała, ale program to nie word więc nie wszystko idzie zmienić.
Jakich pieczątek ci brakuje?
no niestety, wiem mam kota ....
np. chodzi mi o pieczątkę nagłówkową - czasami dostaję decyzje o zwrocie dla dłużnika a tam tylko pieczątka osoby która podpisuje,
musze się z tym jakoś pogodzić
np. chodzi mi o pieczątkę nagłówkową - czasami dostaję decyzje o zwrocie dla dłużnika a tam tylko pieczątka osoby która podpisuje,
musze się z tym jakoś pogodzić

ja jak dostanę jakiś szajsowaty tekst to jestem chora, sama przywiązuję olbrzymią wagę do estetyki decyzji, nie znoszę partackich decyzji, jestem przerażona, gdy widzę czasem styl i formę niektórych pism czy decyzji, ale to wina kierownictwa, że pozwala tak partaczyć,
potem się oburzamy, że nas, pracowników świadczeń rodzinnych, traktują w środowisku jak mało lotnych i niedouczonych krasnoludków z innej planety, jesteśmy skrzywdzeni jak nas ktoś pomawia o brak inteligencji i średnią klasę wykształciuchów, ale sami na to pracujemy - brakiem kompetencji, niekiedy arogancją i chociażby nieestetycznymi decyzjami czy pismami,
potem się oburzamy, że nas, pracowników świadczeń rodzinnych, traktują w środowisku jak mało lotnych i niedouczonych krasnoludków z innej planety, jesteśmy skrzywdzeni jak nas ktoś pomawia o brak inteligencji i średnią klasę wykształciuchów, ale sami na to pracujemy - brakiem kompetencji, niekiedy arogancją i chociażby nieestetycznymi decyzjami czy pismami,
Oprócz Czy zwracacie uwagę na... - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
czy ZDO płacimy w 1/30
dwa pytania...
koordynacja?POMOCY
śmierć osoby niepełnosprawnej
czym rożni się art. 5 od art. 6 ustawy o wypłacie ZDO
TYTUŁ WYKONAWCZY
ZDO a utrata ważności orzeczenia
od kiedy świadczenie pielęgnacyjne?
Tytuł wykonawczy
art. 25 ustawy z 4 kwietnia 2014
Upoważnienie do wydawania decyzji dla opiekunów