Czy zwracacie uwagę na...

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Małgorzata

Czy zwracacie uwagę na...

Post autor: Małgorzata »

hej, czy dla Was ma znaczenie jak "wygląda" decyzja tzn. rozmiar czcionki, rodzaj czcionki, akapity, interlinia, marginesy? bo dla mnie to jest nawet bardzo ważne (może mam kota na tym punkcie), ale czasami jak dostaje decyzje od innych ośrodków to aż się denerwuje :( a i zamiast pieczątek niektórzy widzę biorą szablon z programu :/
de Charette

Re: Czy zwracacie uwagę na...

Post autor: de Charette »

estetka się znalazła.....

O tyle o ile zwracam uwagę. Staram się by jako tako wyglądała, ale program to nie word więc nie wszystko idzie zmienić.

Jakich pieczątek ci brakuje?
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

no niestety, wiem mam kota ....

np. chodzi mi o pieczątkę nagłówkową - czasami dostaję decyzje o zwrocie dla dłużnika a tam tylko pieczątka osoby która podpisuje,

musze się z tym jakoś pogodzić ;)
olasia

Post autor: olasia »

ja jak dostanę jakiś szajsowaty tekst to jestem chora, sama przywiązuję olbrzymią wagę do estetyki decyzji, nie znoszę partackich decyzji, jestem przerażona, gdy widzę czasem styl i formę niektórych pism czy decyzji, ale to wina kierownictwa, że pozwala tak partaczyć,

potem się oburzamy, że nas, pracowników świadczeń rodzinnych, traktują w środowisku jak mało lotnych i niedouczonych krasnoludków z innej planety, jesteśmy skrzywdzeni jak nas ktoś pomawia o brak inteligencji i średnią klasę wykształciuchów, ale sami na to pracujemy - brakiem kompetencji, niekiedy arogancją i chociażby nieestetycznymi decyzjami czy pismami,
ODPOWIEDZ