Data wniosków - od kiedy? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 07 sie 2014, 9:06

Witam Szanownych Państwa i "Wójci" :p
Jak wiadomo długo mnie nie było,
Mam kilka dylematów a mianowicie to jeden z nich:
Pani w innej gminie pobierała FA, ZR i SZO do końca czerwca tego roku, bo przeprowadziła się do nas i tam wszystko pozamykała ładnie z końcem czerwca.
Tamtejszy OPS wysłał w lipcu do nas zawiadomienie mało rzeczowe z przekazaniem akt sprawy jej, mało opisując, załączając kilka kopi m. in. akt ur., decyzje, decyzje uchylające i praktycznie tyle.

Ja wróciłem przed wczoraj i nie wiem jak to ugryźć ponieważ koleżanki Panią odprawiały gdy chciała w lipcu wniosek złożyć u nas,
a nie wiem czy i jak mam jej wypłacić za lipiec jak teraz gdy wróciłem złoży za kilka dni wniosek (była po wnioski).

Ech...
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 07 sie 2014, 9:09

noo, troche lipa .....
nie wciśniesz jej nigdzie z lipcowa datą :?:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 07 sie 2014, 9:14

Niestety już mam sierpień zapisany :(
To zawiadomienie ewalu na nic się nie zdaje?

Szkoda mi ludzi tylko niektórych bo akurat to kolejna osoba która nie jest typowym petentem naszym, a kwoty ich już przepadłej kasy sięgają ponad 1 000,00 zł :(
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 07 sie 2014, 9:23

weź tam napisz w lipcu jakieś wnioski z numerem a, b, c, ...no co za biurko wpadły w lipcu :X
eMu
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 09 kwie 2014, 13:02
Zajmuję się:

Napisano: 07 sie 2014, 9:34

heiland pisze:Niestety już mam sierpień zapisany :(
To zawiadomienie ewalu na nic się nie zdaje?
zawiadomienie to nie wniosek ... ale wszystko da się poprawić .. papier nie krzyczy ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 07 sie 2014, 9:41

Najgorszy ambaras o to że decyzje powydawałem z wnioskow sierpniowych... wiec wyrwanie kartki rejestru nie bardzo ok będzie :roll:
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x