SKŁADANIE WNIOSKÓW Hmmmm..... - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 07 sie 2014, 9:50

Czy jeśli Pan składa i na becikowe i na rodzinne to kserujecie oświadczenia do np. zasiłku rodzinnego czy dwa razy musi wypełniać i do becikowego i do rodzinnego, bo ja kseruję i piszę że oryginały w zasiłkach a ksero w becikowym.

Czy wy podpisujecie za zgodność z oryginałęm czy kierownik z up. :?: :?:
Krysia..

Napisano: 07 sie 2014, 9:56

ja ma jedna teczka zbiorcza na akta spraw dotyczace sw. rodzinnych danej osoby a wiec w tej teczce trzymam i ZR iJZ ewentualnie ZP
jak przyjmuje na ZR wniosek a potem na JZ to nie kseujr po raz drugi dokumneów dot np. dochdowód czy aktów bo po co skoor mam w aktach sprawy
zozoz

Napisano: 07 sie 2014, 9:57

ja mam różne teczki więc sama kseruje i sama podbijam za zgodność
eMu
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 09 kwie 2014, 13:02
Zajmuję się:

Napisano: 07 sie 2014, 10:03

My mamy różne teczki ale bierzemy 1 komplet dokumentów . Po prostu na wniosku o becikowe robimy adnotację przy jakim świadczeniu i pod jaką pozycją znajduje się niezbędna dokumentacja. Niedawno mieliśmy kontrolę i powiedzieli, że jest OK.
Zoja

Napisano: 07 sie 2014, 14:28

Zoja pisze:My mamy różne teczki ale bierzemy 1 komplet dokumentów . Po prostu na wniosku o becikowe robimy adnotację przy jakim świadczeniu i pod jaką pozycją znajduje się niezbędna dokumentacja. Niedawno mieliśmy kontrolę i powiedzieli, że jest OK.
o ja tez tak mam .. a w tym roku mam mieć dwie kontrole ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 07 sie 2014, 14:29

Jedna teczka zbiorcza na SR - załączniki w jednym egzemplarzu do wszystkich wniosków.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 07 sie 2014, 14:31

no jak rodzina ma zr, śp i zp to też jedna teczka ale beciki mam oddzielnie - wypłacone, zapomniane ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 07 sie 2014, 17:11

To jest raptem jedna kartka więcej także my trzymamy razem ;)
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 08 sie 2014, 7:36

Iks pisze:To jest raptem jedna kartka więcej także my trzymamy razem ;)
trzy :roll: dwie kartki wniosku + decyzja ;) :D
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 08 sie 2014, 8:07

ewalu pisze:
Iks pisze:To jest raptem jedna kartka więcej także my trzymamy razem ;)
trzy :roll: dwie kartki wniosku + decyzja ;) :D
i czwarta metryka ;)
....

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x