zaświadczenie od lekarza - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 07 sie 2014, 8:47

Jeżeli Pani pozostawała pod opieką u lekarza ginekologa od 11 tygodnia ciąży ,ale wcześniej trafiła do szpitala przed 10 tygodniem ciąży i przyniesie mi zaświadczenie ze szpitala i od lekarza to wtedy mogę jej przyznać jednorazową zapomogę z tyt. urodzenie??
Magda..

Napisano: 07 sie 2014, 9:05

ja mam przypadek gdzie kobieta zmienila lekarza podczas ciazy i mam 2 zas. jedno od pierwszego lekarza z jedna wizyta w 1 trymestrze i 2 zas. od 2 lekarza z data wizyty w 2 i 3 trymestrze ciazy. 3 trymestry, 3 wizyty wiec dostała.
Asia89

Napisano: 08 sie 2014, 8:48

a u mnie było zaświadczenie od 13 tygodnia wię c kobietka dostała odmowę, teraz przyniosła drugie zaświadczenie z 10 tygodniem i z zupełnie innymi datami wizyt od tego samego lekarza . Co robić ?
LucB

Napisano: 08 sie 2014, 9:14

LucB pisze:a u mnie było zaświadczenie od 13 tygodnia wię c kobietka dostała odmowę, teraz przyniosła drugie zaświadczenie z 10 tygodniem i z zupełnie innymi datami wizyt od tego samego lekarza . Co robić ?
Wznowić postępowanie, jeśli upłynął termin do złożenia odwołania. Jeśli termin do złożenia odwołania nie upłynął, to przyjąć odwołanie i zmienić decyzję w trybie autokontroli z art. 132 kpa.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x