dec. odmowna brak 2 m-cy

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
ZITAAAA

dec. odmowna brak 2 m-cy

Post autor: ZITAAAA »

przyszła kobieta z wnioskiem i świeżym wyrokiem na młodsze dziecko i od razu dostała od komornika zaświadczenie o bezskuteczności egzekucji, przyjęłam a teraz chę wystawić dec. ale nie zwracałam uwagi ale nie ma dwóch miesięcy i chcę zrobić dec. odmowną. Czy ktoś robił?
ZIUTAAAA

Re: dec. odmowna brak 2 m-cy

Post autor: ZIUTAAAA »

???
wiki8

Post autor: wiki8 »

jaka odmowa! komornik od dawna prowadzi sprawę a teraz to tylko podwyżka alimentów tak?? w takiej sytuacji komornicy zawsze dają pisemko od ręki, a my podwyższamy FA
ZIUTAAAA

nie pani zasądziła alimenty na drugie młodsze dziecko
wiki8

Post autor: wiki8 »

dłużnik ten sam??? to komornik przecież wie, że niewypłacalny i od razu wystawia bezskuteczność. Ja nie widzę podstaw do odmowy, komornika chcesz pouczać, że źle prowadzi egzekucję??
ZIUTAAAA

CZYLI PRZYZNAC MIMO, ŻE NIE MINĘŁY DWA M-C, NIE ROBIĆ SOBIE ROBOTY, ŻE WCZEŚNIEJ PROWADZONA EGZEKUCJA ALE WZGLĘDEM STARSZEGO DZIECKA
ZIUTAAAA

czy inni też przyznaliby?
Awatar użytkownika
nitka
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: nitka »

Ja nie. To inna osoba uprawniona, warto sobie jej definicję przypomnieć wraz z definicją bezskuteczności.
ZIUTAAAA

CZY ROBIŁ KTOŚ TAKĄ DEC. I WRZUCIŁBY, BYŁABYM BARDZO WDZIĘDZNA.
ODPOWIEDZ