InformacjaMilosz90 pisze: ↑16 lut 2021, 10:01Jakoś wcześniej nie zwróciłem uwagi na ten wątek, ale postanowiłem odgrzać temat. Możecie potwierdzić, że wszyscy wystawiacie informacje? U nas niestety ktoś kiedyś wpadł na pomysł pisania decyzji... Nie będę się rozpisywał jakie to uciążliwe, ale teraz chcielibyśmy wrócić do informacji. Prawnicy sami się zastanawiają i pytają jak jest w innych jednostkach.
Jeśli ktoś przeczyta temat, to proszę o odpowiedź nawet jednym słowem.
Wysyłacie decyzje czy informacje?
Tomasz1981 pisze: ↑16 lut 2021, 15:40informacje, ALE z tego co słyszałem, jeśli sprawa trafia np. do SKO to oni nakazują wystawianie decyzji, także póki co u nas informacje![]()
no to super, że sie tego nie czepili, wiem, że kiedyś SKO się czepiało, ale jak widać, nie wszystkie SKOjnnk pisze: ↑23 mar 2021, 13:36Tomasz1981 pisze: ↑16 lut 2021, 15:40informacje, ALE z tego co słyszałem, jeśli sprawa trafia np. do SKO to oni nakazują wystawianie decyzji, także póki co u nas informacje![]()
My wystawiamy informację o dofinansowaniu. Wzeszłym roku mieliśmy taki przypadek, że Wnioskodawca odwołał się do SKO - wniosek na likwidację barier architektonicznych. Nic takiego nie nakazali. Wręcz przeciwnie pozytywnie po naszej stronie.![]()