~Decyzja odmowna
~Decyzja odmowna
Witam potrzebuje decyzję odmowną przeniesienia petenta do innego Domu Pomocy Społecznej tego samego typu
[email protected]
[email protected]
Re: ~Decyzja odmowna
Ze względu na cenę jest znacznie wyższa od poprzedniego DPS i niestety nikt z rodziny nie ma ochoty ponosić jakiejkolwiek odpłatności a babcia ma niska emeryturę
Moim zdaniem to bardzo słaby argument. Ważne czym mieszkanka uzasadnia konieczność przeniesienia.
musin dana odsoba sie zgodzic na przeniesienie,nastepnie przygotowujesz nowe dokumenty do innego dps,jak zostanie przeniesiona ,uchylasz decyzje z obecnego dps.
Niestety nie chcemy i chodzi mi o napisanie decyzji odmownej.
Ja tez mogę chcieć wiele rzeczy ale niestety nie stać mnie na to wiec zadawałam się tym co mam.Ten przypadek jest ciezki bo tak do końca nie wierze, że to babcia chce iść do innego dps tylko jej dzieci które nie bardzo maja ochotę się nią opiekować ale mająteczek się zgarnęło. Jeśli ktoś ma taką decyzją bardzo proszę o pomoc
Ja tez mogę chcieć wiele rzeczy ale niestety nie stać mnie na to wiec zadawałam się tym co mam.Ten przypadek jest ciezki bo tak do końca nie wierze, że to babcia chce iść do innego dps tylko jej dzieci które nie bardzo maja ochotę się nią opiekować ale mająteczek się zgarnęło. Jeśli ktoś ma taką decyzją bardzo proszę o pomoc
odmówilismy podopiecznemu przeniesienia w 2007r. w uzasadnieniu uwzględniono iz ma zapewnione podstawowe potrzeby w dps itp.
sko uchyliło i osoba ,która chciała sie przeniesc przebywa w dps na drugim koncu Polski ,bo ma prawo
sko uchyliło i osoba ,która chciała sie przeniesc przebywa w dps na drugim koncu Polski ,bo ma prawo
Wiem że moze uchylić ale chcemy spróbować jak możesz bardzo proszę prześlij mi taką decyzje
Oprócz ~Decyzja odmowna - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
córka nie chce płacić za DPS ojca
doatek mieszkaniowy o odpłatność
dec żądająca zwrotu
Do pracowników MOPS !!! DPS i prawo.
procedura postępowania wobec osób nadużywających alkoholu w dps
PILNE Podstawa Prawna w odpłatnościach za DPS u osób \"na straych zasadach\":
odpłatność za pobyt w dps
dps bezdomny
odmowa przeprowadzenia wywiadu alimentacyjnego
poszukiwane miejsce w domu pomocy
szkolenia dla pracowników DPS i WTZ
zwrot za nieobecność za pobyt w DPS