witam
mam pewien kłopot i nie wiem jak sobie z nim poradzić, otóż dnia 01.10.2013 r. SM Budowlani przypisała SM LOKUM działkę na której znajdowało się mieszkanie pod numerem 10/7 i Ci państwo co tam mieszkają na mocy prawa stracili umowę z SM Budowlani a maja teraz z SM LOKUM, tym Państwu na okres od maja do końca października przysługiwał dodatek mieszkaniowy i na prośbę chcieli żeby im robić przelewy na SM Budowlani, i teraz tak dnia 28.10.2013 dostałem informacje że SM Budowlani ze względu na sprzedaż działki zwróciło nam ten dodatek mieszkaniowy, i ta pani przyszła z podaniem do mnie żeby uchylić decyzję z dniem 01.10.2013 bo zmienił jej się zarządca i ja ta decyzje uchyliłem, później przyszła do mnie i złożyła odwołanie do SKO bo jak ona twierdzi jej dodatek się należał, SKO orzekło nieważność decyzji oraz postępowania, i napisali że powinienem przekazać ten dodatek do SM LOKUM, ale TA PANI NIE MA PODPISANEJ Z Z SM LOKUM UMOWY NAJMU a przecież na podstawie ustawy o dodatkach mieszkaniowych jest wymagany tytuł prawny do zajmowanego mieszkania, więc na jakiej podstawie ja mam przesłać do SM LOKUM dodatek skoro oni nie mają z nimi podpisanej umowy, dzwoniłem do SKO w tej sprawie i rozmawiałem z tym panem co to postępowanie prowadził, to nie wiem skąd oni go wzięli w ogóle nie jest facet w temacie dodatków mieszkaniowych kiedy mu tylko powiedziałem że oni nie mają podpisanej umowy coś kręcił gadał nie wiadomo co.... i nie wiem czy robić wezwanie żeby mi dostarczyli tą umowę i tak długo to przeciągał aż mi w końcu ją dostarcza o nie wiem HELP!!!