Decyzja wojewody, koordynacja.

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
aneta500+
Praktykant
Zajmuję się: Pracownik 500+
Kontakt:

Decyzja wojewody, koordynacja.

Post autor: aneta500+ »

Dostałam decyzję wojewody przyznającą świadczenie wych. na drugie i trzecie dziecko. Bez żadnego postanowienia, okresów koordynacji, bez uzasadnienia. Jak wprowadzić ją do systemu, wniosek/kwalifikacja/utworzyć decyzję z danymi z decyzji którą otrzymałam? Czy może jednak opcja: decyzja bez wniosku?

Błagam o pomoc :(
niki0
Referent
Zajmuję się: ŚW/FA
Kontakt:

Re: Decyzja wojewody, koordynacja.

Post autor: niki0 »

ja bym dala decyzję bez wniosku :) jeśli Ty nic nie będziesz ustalać bo ustalił Wojewoda to nie ma co tego w program wprowadzać moim zdaniem ;p A masz na jaki czas przyznano? Jakieś daty wgl?
MMilka
Stażysta
Zajmuję się: ŚR, ŚW
Kontakt:

Post autor: MMilka »

Przecież wniosek już miałaś i wysłałaś go do Wojewody
W programie powinnaś mieć zakładkę umożliwiającą wprowadzenie decyzji z innej instancji i tam wprowadzasz decyzje Wojewody lub decyzje SKO
aneta500+
Praktykant
Zajmuję się: Pracownik 500+
Kontakt:

Post autor: aneta500+ »

niki0 pisze:ja bym dala decyzję bez wniosku :) jeśli Ty nic nie będziesz ustalać bo ustalił Wojewoda to nie ma co tego w program wprowadzać moim zdaniem ;p A masz na jaki czas przyznano? Jakieś daty wgl?

Tak, przyznano na cały okres zasiłkowy 17/18.
ODPOWIEDZ