decyzje odmowne DO
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚR, FA
- Kontakt:
decyzje odmowne DO
Kto u was podpisuje decyzje odmowne z dodatku osłonowego? Czy upoważnienie wójta/burmistrza do prowadzenia postepowań oraz wydawania informacji może obejmować też wydawanie decyzji??
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: decyzje odmowne DO
Hej, u mnie ja mam upoważnienie do wydawania decyzji i informacji a koleżanka tylko do prowadzenia postępowań i wydawania informacji, popisywanie decyzji łączy się ze składaniem oświadczenia majątkowego
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Kto wydał upoważnienie do prowadzenia postępowań - burmistrz, czy kierownik mops?
Czy kierownik MOPS może wydać upoważnienia pracownikom do prowadzenia postępowań (bo sam dostał upoważnienie od Burmistrza), czy tylko burmistrz?
Czy kierownik MOPS może wydać upoważnienia pracownikom do prowadzenia postępowań (bo sam dostał upoważnienie od Burmistrza), czy tylko burmistrz?
Pani Jagódkowa
- Andzia87
- Referent
- Zajmuję się: ŚW,ŚR
- Kontakt:
Burmistrz na wniosek kierownikaJagódka pisze: 08 mar 2024, 14:03 Kto wydał upoważnienie do prowadzenia postępowań - burmistrz, czy kierownik mops?
Jeżeli robisz to co łatwe, Twoje życie będzie trudne. Jeśli robisz to co trudne, Twoje życie będzie łatwe. – Les Brown
Oprócz decyzje odmowne DO - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
Deklaracja CEEB
Inna osoba złożyła wniosek a inna deklarację w CEEB
Zgłoszenie w CEEB
kod 3000
odmowa d.o.
vat 2023/2024
Działy specjalne -składka KRUS
alimenty na dzieci
co w takim przypadku?
W CEEB deklaracja B czy przysługuje wyżasza kwota
Dodatek osłnowy po nowemu
Dodatek osłonowy a rodzina zastępcza