Diagnoza psychofizyczna
Diagnoza psychofizyczna
Witam mam pytanie i wielką prośbę - czy macie już opracowane w waszych placówkach diagnozę psychofizyczną wychowanka.
Jeżeli tak to mogłabym poprosić o wzór takiej diagnozy - dyrektorka kazała mi sporzadzić taką do końca wakacji a ja nie bardzo wiem jak się do niej zabrać.
Dla wszystkich ludzi dobrego serca he he podaję swój e mail: lerski@op.pl
Jeżeli tak to mogłabym poprosić o wzór takiej diagnozy - dyrektorka kazała mi sporzadzić taką do końca wakacji a ja nie bardzo wiem jak się do niej zabrać.
Dla wszystkich ludzi dobrego serca he he podaję swój e mail: lerski@op.pl
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Diagnoza psychofizyczna
mam wielką prośbę czy mógł by ktoś przesłać mi diagnozę psychofizyczną dziecka na adres onetka23@op.pl
ania
Witam,
Czy ktoś mógłby pożyczyć na wino? Jak będę miał to oddam
Czy ktoś mógłby pożyczyć na wino? Jak będę miał to oddam

Witajcie, Mam pytanie Czy ktoś z Was ma wzór diagnozy dziecka w placówce? Zaczęłam niedawno prace w placówce i nie bardzo wiem jak się za to zabrać...:-(Gdyby ktoś mógł mi pomoc to byłabym bardzo wdzięczna. Podaję mój adres aga1077@onet.eu
Pozdrawiam serdecznie
Agnieszka
Pozdrawiam serdecznie
Agnieszka
bardzo poproszę o wzór diagnozy psychofizycznej. kala249@wp.pl
Witam.
Ja również poproszę o wzory diagnozy psychofizycznej, planu pomocy dziecku, karty pobytu dziecka w placówce i ewentualnie jeszcze inne, jeżeli funkcjonują w Waszych placówkach. Pozdrawiam i dziękuję. aw4@op.pl
Ja również poproszę o wzory diagnozy psychofizycznej, planu pomocy dziecku, karty pobytu dziecka w placówce i ewentualnie jeszcze inne, jeżeli funkcjonują w Waszych placówkach. Pozdrawiam i dziękuję. aw4@op.pl
Witam.
Oprócz Diagnoza psychofizyczna - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
pytanka
WAPLEWO
tvn uwaga -nieco odpuszcza
tvn uwaga -nieco odpuszcza
zarobki dyrektorów placówek
Zajęcia wyrównawcze dla wychowanków
Umieszczenie dziecka ciężko chorego w placówce opiekuńczo - wychowawczej
uprawnienia kuratora
kwalifikacje opiekunki dziecięcej
udostępnianie dokumentów byłych wychowanków
DODATEK SOCJALNY
Wesprzyjcie mnie!