Diagnoza psychofizyczna

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~Marlena

Diagnoza psychofizyczna

Post autor: ~Marlena »

Witam mam pytanie i wielką prośbę - czy macie już opracowane w waszych placówkach diagnozę psychofizyczną wychowanka.
Jeżeli tak to mogłabym poprosić o wzór takiej diagnozy - dyrektorka kazała mi sporzadzić taką do końca wakacji a ja nie bardzo wiem jak się do niej zabrać.
Dla wszystkich ludzi dobrego serca he he podaję swój e mail: lerski@op.pl
~ania
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Diagnoza psychofizyczna

Post autor: ~ania »

mam wielką prośbę czy mógł by ktoś przesłać mi diagnozę psychofizyczną dziecka na adres onetka23@op.pl
ania
~Jerzy

Post autor: ~Jerzy »

A wystarczy spojrzeć w dół ....
~Wojtek

Post autor: ~Wojtek »

Jurku, nie podpowiadaj ha ha ;)
Pozdr.
~Wojtek

Post autor: ~Wojtek »

Już Wam podesłałem.
Pozdr.
~nie mam a porzebuję

Post autor: ~nie mam a porzebuję »

Witam,
Czy ktoś mógłby pożyczyć na wino? Jak będę miał to oddam ;)
~Agnieszka

Post autor: ~Agnieszka »

Witajcie, Mam pytanie Czy ktoś z Was ma wzór diagnozy dziecka w placówce? Zaczęłam niedawno prace w placówce i nie bardzo wiem jak się za to zabrać...:-(Gdyby ktoś mógł mi pomoc to byłabym bardzo wdzięczna. Podaję mój adres aga1077@onet.eu
Pozdrawiam serdecznie
Agnieszka
~karolina

Post autor: ~karolina »

bardzo poproszę o wzór diagnozy psychofizycznej. kala249@wp.pl
~Anik

Post autor: ~Anik »

Witam.
Ja również poproszę o wzory diagnozy psychofizycznej, planu pomocy dziecku, karty pobytu dziecka w placówce i ewentualnie jeszcze inne, jeżeli funkcjonują w Waszych placówkach. Pozdrawiam i dziękuję. aw4@op.pl
~Anik

Post autor: ~Anik »

Witam.
Ja również poproszę o wzory diagnozy psychofizycznej, planu pomocy dziecku, karty pobytu dziecka w placówce i ewentualnie jeszcze inne, jeżeli funkcjonują w Waszych placówkach. Pozdrawiam i dziękuję. aw4@op.pl
ODPOWIEDZ