Dla kogo 8 zł wynagrodzenia????
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Dla kogo 8 zł wynagrodzenia????
kronos śmieszne to i zabawne i powiedz mi ile na start dostanę
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Google podpowiada, ze na przestrzeni ostatnich 6 miesięcy pracowników szukała m.in. gmina Lipka, gmina Pobiedziska, gmina Przechlewo, Andrychów, Kowala, Gdów, Braniewo, nie wspominając o urzędach wojewódzkich, które szukały ludzi do koordynacji.
W tej branży kokosów nie ma, ale nie dowiesz się nie uczestnicząc w rekrutacji.6i9 pisze:kronos śmieszne to i zabawne i powiedz mi ile na start dostanę
Ostatnio zmieniony 21 cze 2018, 14:36 przez kronos79, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
no nic tylko pakować cały majdan i przeprowadzka, zejdź na ziemię. No jak kokosów nie ma? No przecież najpierw piszesz że jak nam zarobki nie pasują w naszym OPS to mamy szukać w innych OPS-ach tyle że w całej Polsce są podobne zarobki a dla 600 zł przeprowadzać się na drugi kraniec Polski to raczej mi się nie kalkuluje
więc nie wypisuj dyrdymałów, syty głodnego nie zrozumie

- MartaW
- Referent
- Zajmuję się: wszystkim
- Kontakt:
Czy ktoś z Was już otrzymał upoważnienie, nowy zakres czynności i propozycję wynagrodzenia? Bo u nas cisza. Robię co mam robić, ale każdy uważa że normalna, że trzeba zrobić.
Kto pyta, nie błądzi.
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Kto chce szuka sposobu, kto nie chce - wymówki.6i9 pisze:no nic tylko pakować cały majdan i przeprowadzka, zejdź na ziemię
Nie wiem z jakiego jesteś województwa, ale zawężając warunki wyszukiwania znajdziesz oferty z Twojej okolicy. Chyba że tak naprawdę nie chcesz zmieniać pracy, tylko marudzisz dla marudzenia. Z Ośrodka, w którym ja pracuję, pracownicy odchodzili do innych ośrodków/urzędów w promieniu 40 km, wszyscy zostali w branży. Poszli za większymi pieniędzmi, akceptując dojazdy. Zawsze jest coś za coś.
Piszę, ze jeśli gdzie indziej jest lepiej, to właśnie tak należy zrobić. To logiczne rozwiązanie. A skoro wszędzie jest tak samo źle, to pozostaje zmienić branżę albo zaakceptować fakt, że w tej działce wynagrodzenia są oględnie pisząc średnie.No przecież najpierw piszesz że jak nam zarobki nie pasują w naszym OPS to mamy szukać w innych OPS-ach tyle że w całej Polsce są podobne zarobki a dla 600 zł przeprowadzać się na drugi kraniec Polski to raczej mi się nie kalkuluje
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Życie wygląda zupełnie inaczej niż Ty piszesz, licząc wydatki na dojazd + mój stres
( różne warunki pogodowe) to nie opłaca mi się to, zdejmij różowe okulary
-
- Praktykant
- Zajmuję się: 500 +
- Kontakt:
kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu 

- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Trzeba być realistą a Wy wyznajecie zasadę jak Komorowski, który odpowiedział chłopakowi ,
-,,Jak żyć za 2 tysiące złotych?
-”Zmienić pracę. Wziąć kredyt”

-,,Jak żyć za 2 tysiące złotych?
-”Zmienić pracę. Wziąć kredyt”

- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ale ja nigdzie nie napisałem, że to łatwe. Ale na Twoje decyzje zawodowe największy wpływ masz ty sama, nikt inny. Jeśli uważasz, że zasługujesz na większe pieniądze i jesteś przekonana, że ktoś jest gotowy Ci te większe pieniądze zapłacić, to co Cię powstrzymuje?6i9 pisze:Życie wygląda zupełnie inaczej niż Ty piszesz, licząc wydatki na dojazd + mój stres
Sam mam dzieci i w związku z tym bardzo cenię sobie fakt, że nie tracę pół dnia w samochodzie/pociągu/autobusie. Ale gdybym uważał, ze moje wynagrodzenie w sposób rażący nie odzwierciedla nakładu pracy, który weń wkładam, to szukałbym okazji do zmiany.
Terry Pratchett
Terry Pratchett
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Tak i spędził byś czas na dojazdy zamiast z dziećmi, proszę Cię przestań
Oprócz Dla kogo 8 zł wynagrodzenia???? - Dobry Start (300+) przeczytaj również:
Sygnity a "Dobry Start"- oprogramowanie
umowa zlecenie czy dodatek specjalny
DOBRY START dla uczniów Domu Pomocy społecznej
Dobry start a e-puap, czy już jest wniosek ?
WYZNACZENIE INNEJ JEDNOSTKI NIZ GOPS DO 300 PLUS
GIODO - zgoda na wniosku o przyznanie 300+
gdzie zamawiacie druki 300+ najtaniej
informacja dobry start czy już macie
Wzór wniosku o świadczenie dobry start
Czy świadczenie dobry start przysługuje dla studentów?
Na jakie paragrafy 300+ może ktoś wie
Świadczenie Dobry Start dla dzieci w MOW-ach
zatrudnienie do 300 +jak u was?
Prowadzenie postępowania co do teczki
Świadczenie dobry start przysługuje także w przypadku
rozszerzenie instrukcji kancelaryjnej