Mamy wniosek o refundację zasiłku stałego i składek z innego OPS.
Jak wprowadzic decyzję w POMOST - z samym zasiłkiem nie ma problemu, ale jak mam wprowadzic odbiorcę składek? Bo system nie przyjmuje innego odbiorcy jak tylko ZUS a my przeciez będziemy to zwracać jednostce OPS.
dla Pana Tomka
Re: dla Pana Tomka
Musisz zarejestrować sobie ten inny OPS na liście instytucji jako \"inna instytucja/przedsiębiorstwo\". Taki OPS będziesz mogła potem wybrać jako obbiorcę składki. Będzie tylko źółte ostrzeżenie że odbiorca nie jest ZUSem, ale POMOST pozwoli potwierdzić.
pozdrawiam
pozdrawiam
dzięki zrobiłam ale mam jeszcze jeden problem
nie umiem rozliczyć notą składkę zdrowotną (inny OPS), ponieważ w harmonogramie nie można zaznaczyć jest jako niefinansowe
nie umiem rozliczyć notą składkę zdrowotną (inny OPS), ponieważ w harmonogramie nie można zaznaczyć jest jako niefinansowe
dzięki zrobiłam ale mam jeszcze jeden problem
nie umiem rozliczyć notą składkę zdrowotną (inny OPS), ponieważ w harmonogramie nie można zaznaczyć jako niefinansowe
nie umiem rozliczyć notą składkę zdrowotną (inny OPS), ponieważ w harmonogramie nie można zaznaczyć jako niefinansowe
Tylko listą wypłat. Skoro ustawiłaś ten inny OPS jako odbiorcę wypłaty to będzie OK.
Oprócz dla Pana Tomka - Problemy techniczne z oprogramowaniem przeczytaj również:
dla Tomka -Przedłużenie sprawy
TOP-TEAM jak zrobić składkę społeczną
W jaki sposób usunąć osobę z rodziny
jak zrobić korekte listy zatwierdzonej i wypłaconej w pomoście
proszę Pana Tomka o pomoc
ocena zasobów
gsac
sygnity-pomoc
składka zdrowotna w POMOST STD
win 7 pomost java
Re: Panie Tomku proszę o pomoc
zatwierdzenie decyzji