zatwierdzenie decyzji

Wybrane tematy:
Podpis klienta pod wywiadem POMOST STD Błąd sprawozdania Sprawozdania MRiPS-06 (wersja 1.04a) za 2021 Odnowienie certyfikatu Brak możliwości wygenerowania sprawozdania SKŁ ZDR pytanie odnośnie poprawności danych problem z wydrukiem informacji /decyzji w Sygnity
ODPOWIEDZ
~Wera

zatwierdzenie decyzji

Post autor: ~Wera »

Mam taki komunikat w pomoście:
Nie udało się zatwierdzić następujących decyzji:
Nie można zatwierdzić decyzji o nr urzędowym: xxxxx, ponieważ istnieje w sprawie niezatwierdzony harmonogram realizacji. Proszę zatwierdzić ten harmonogram, a dopiero później zatwierdzić decyzję zmieniającą.
nie wiem jak sobie z takim komunikatem poradzić a nie moge pozamykać niektórych decyzji przyznających usługi pielęgnacyjne na czas nieokreślony
~Tomek

Re: zatwierdzenie decyzji

Post autor: ~Tomek »

Prawdopodobnie zrobiłaś kontynuację planów na 2013 rok, ale nie zatwierdziłaś ich. Jak zatwierdzisz będzie OK.
~Wera

nie, te decyzje trzeba zakończyć kilka lat temu, moze dlatego że chce z aktualna datą, niektóre moge a mam 6 takich że pojawia sie ten komunikat
~Wera

tzn. nie muszę z dzisiejszą, próbowałam juz różnie i nie mogę w żaden sposób
~Tomek

Post autor: ~Tomek »

No w każdym razie w tej decyzji gdzieś jest niezatwierdzony harmonogram. Jak Ci się go nie uda znaleźć, prosze zgłoś na serwis.
~Basia

Re: Panie Tomku proszę o pomoc

Post autor: ~Basia »

mam problem z zarejestrowaniem nowego członka rodziny- konkubenta, który wcześniej pobierał świadczenia jako jednoosobowe gospodarstwo (był głową rodziny). Przy dodawaniu członka z listy pojawia się komunikat, że może on być w danej rodzinie jako oddzielnie gospodarujący a ma być wspólnie.
ODPOWIEDZ