Dla Polaków - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 25 wrz 2010, 12:58

Niech wszyscy ci z nas, którzy wstydzą się być Polakami za granicą, którzy mają kompleksy wobec państw Zachodu i Świata, bo w te kompleksy wpoędzają nas nie ludzie Zachodu lecz nasze, miescowe autorytety, których głównym celem jest nie dopuszczenie abyśmy uwierzyli, że nie jesteśmy w niczym gorsi od tamtych społeczeństw, posłuchają tego wywiadu z wspaniałą Ewą Minge:

https://www.plejada.pl/203038,17,ewa-min ... l#autoplay

I głowa do góry. Nie każdy z nas może być Ewa Minge ale miejmy swiadomość, że ktoś u nas, w naszym kraju, bardzo mocno pracuje nad tym, abyśmy sami uważali się wyłacznie za nieudaczników. Abyśmy nawet nie próbowali podnieść wzroku do góry. Często także na tym forum, pojawiaja się takie wpisy, które albo przedrukowują cudze głupie opinie albo wręcz moga nawet celowo i świadomie je rozpowszechniać.
~glen

Napisano: 25 wrz 2010, 14:35

~Glen dziękuje za ten post, masz rację Ewa Minge jest wspaniała, mądra, kreatywna i ma swój rozum. Po za tym myśli i dziala globalnie nie zapominajac, że jest Polką. Podziwiam ja za to wszystko co soba reprezentuje i za to, ze przy tym ma postawę autoteliczną. Zwrocilam też uwagę na to, że się sądzi, ja też zostałam zmuszona do tego aby się sądzić i wiem co Ona czuje, ale to nowe doświadczenie ( a co cie nie zabije to wzmocni).
Z takich osób Jak E.Minge powinniśmy być dumni, a w moim przekonaniu ma ona rację, że będąc piekna, wrażliwą kobietą pokazuje innym, ze warto o swój wizerunek dbać zgodnie z prawem, a nie przymykać oko na pomówienia. I to cenię szczegolnie oprócz konsekwencji i pracowitości ( czego na codzień sie nie widzi, a zwłaszcza we fleszach)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 25 wrz 2010, 15:21

... osoba godna naśladowania przez miliony Polaków!!!!!!!!! dzibar do dzieła - botoks i projektuj ubrania jako specjalista (a może i nie bo nie pokończyłaś) od pracy socjalej. I napisz kolejną książkę \"Projektowanie ubrań a globalizacja pracy socjalnej\".
~ ta...

Napisano: 25 wrz 2010, 15:27

Nikt Cię dzibar nie zmuszał do sądzenia się w wyniku zwolnienia z pracy za brak właściwej pracy
~Dorota

Napisano: 25 wrz 2010, 16:00

racja ~glen \"Dla Polaków\" bardzo trafny tytuł postu - szczególnie na niszowym forum frustratorów pomocy społecznej!!!!!!!!!!!!
~ a...

Napisano: 25 wrz 2010, 23:06

ta i Dorota- jesteście wredne- piszecie nie na temat
~x

Napisano: 25 wrz 2010, 23:35

Dlaczego nie na temat? Na temat, że dzibar się sądzi
~Dorota

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x