Wstyd mi jest prosic,ale mam dwojke malych dzieci.Wiem ze dla nich musze szukac pomocy.Nie prosze o pieniadze tylko o pomoc materialna.Ja nie pracuje,maz zarabia najnizsza krajowa.Mieszkamy z tesciami.Tesc jes bez pracy,tesciowa zarabia 580zl[ma komornika na pensji]Choruje na cukrzyce.Nie moze nam pomoc.Dzisiaj maz skladal wniosek o zasilek rodzinny.Zapytal o obiady w szkole dla synka.A oni na to ze musimy miec 3 dzieci,albo dziecko musi byc chore.Takze mozesz umierac z glodu bo wazne sa przepisy.Prosze niech ktos nam pomoze!Sama wychowywalam sie w Domu Dziecka wiem co znaczy bieda.Nie chce zeby moim dzieciom to grozilo.
Jeśli chodzi o obiady możesz zapytać wychowawcę w szkole, przedstawić sytuację rodzinną.Wtedy dyrektor może wystąpić do OPS o przyznanie obiadów bez względu na dochód
prosze o pomoc dla dzieci mam dwojke malych dzieci ja pracuje i maz ale wszysto to co zarobimy to placimy na rachunki a teraz nie mam za co dzieci dac jesc i ubranie nie mam dlanich calale zycie ktos mi pomaga i bardzo za to dziekuje calego serca prosze o pomoc
Wstyd mi jest prosic ale potrzebuje pomocy wpostaci paczki zywieniowej. Nie mam zkad otrzymac pomocy a stracilem prcy. Obecnie nie mam co jesc. Dlatego prosze ludzi dobrej woli o pomoc.Podaje maila kontaktowego: [email protected]
chcialabym prosic ludzi dobrej woli o pomoc w postaci mebli kuchennych oraz pokojowych samotnie wychowuje 3 miesieczna coraczke rozstalam sie z ojcem dziecka bo poprostu widzialam jak on bil swoich rodzicow i nie chcialam zeby kiedykolwiek to samo spotkalo mnie i moja corke odeszlam wrocilam do rodzinnego domu no ale tu tez nie jest wesolo mieszkam z rodzicami rodzenstwem i babcia ktora jest ciezko chora mama nie moze podjac pracy ze wzgledu na babcie ojciec pracuje no i zarabia miesiecznie 1400 zloty mam jeszcze 2 rodzenstwa ktore sie uczy w gimnazjum i podstawowce ale ciezko jest nam kupic jakiekolwiek meble do domu bo nie ma z czego ja chce podjac prace tylko jak narazie to jest niemozliwe mam chore dzecko bardzo bym prosila dobrych ludzi ktorzy maja jakies niepotrzebne meble ktore mogliby nam podarowac moj numer kontaktowy to 663984757 jestem z opola woj opolskie z gory dziekuje
Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji, zebym musiał prosic o pomoc kogos kogo nie znam. Nie chcialbym pieniedzy tylko potrzebuje dodatkowej pracy najlepiej na weekendy i najlepiej po południami. Wychowuje z zona 6miesieczna coreczke, ja pracuje ale z jednej pensji jest ciezko, zona jest na urlopie wychowawczym, wynajmujemy mieszkanie,i ledwo wiazemy koniec z koncem. Nigdy nie korzystalem z takich portali alre teraz jestem zmuszony do tego. Zona nie wie nic o moim apelu. Bardzo prosze o pomoc,mieszkamy w wojewodztwie warm-mazur a dokladnie w Olsztynie. Z gory dziekuje za jakiekolwiek wsparcie.
Proszę o pomoc dla moich rodziców którzy są w bardzo ciężkiej sytuacji finansowej,utrzymują się z rent inwalickich Tato choruje na Astmie I obturacyjną chorobę płuc Mama w krótkim czasie przeszła dwa zawały.Nie mają pomocy z opieki,Muszą pobierać drogie leki Mama ma także cukrzyce i chorobę niedokrwienną serca.Po zapłaceniu rachunków i wykupieniu leków na życie nie zostaje im prawie nic.Sama nie mogę pomóc w żaden sposób gdyż także utrzymuję się z renty socjalnej.I wychowuje Dziecko chore na astme.Badrzo jest mi żal Rodziców którzy potrzebują wszelkiej pomocy materialnej.Może ktoś mógłby im pomóc w zakupie żywności lekarstw itp.Ludzi mogącym pomóc proszę o kontakt na [email protected].
Ja moi kochani też proszę ludzi którzy choć troszkę użalą się na demną i mi pomogą finansowo. Jestem wdową od siedmiu lat, a miszkam na wsi i mam swoj domek. Dostała rentę po meżu BANKI dawali kredyty a ja brałam i robiłam remonty, aż już nie miałam pieniędzy na raty. W ciągu mięsiąca mam spłacić Bankom pięćdziesąt tyśięcy, a jak nie to dom idzie na licytację. Mm 57 lat a mieszkam z wnóczką 7lat. Co bendę pisać i użalać się nad sobą, i nie piszcie mnie ale durna BABA?. jeśli chcesz wyślij choć skromną sumę na moje konto. Bank Zachodni WBK S.A. nr. konta. 76 1090 2095 0000000 102 107 867. moj nr telef. 696 662 841. Dziękuję.