to że cała wieś (czyt. Europa) jest chora na dumę, czy raczej syfilis, nie znaczy, że ta choroba (choroba) jest czymś dobrym. Tylko dlatego, że dotknęła całą wieś.
na tym polega demokracja I CAŁE SZCZĘSCIE, że są rożne zdania na ten sam temat, trzeba jeszcze tylko nauczyć się komunikować w sposob cywilizowany, a nie przez obrażanie kogokolwiek czy stygmatyzowanie
Nikogo nie obrażam, a jeżeli ktoś czuje się obrażony to zawsze może zgodnie z prawem dochodzić swoich praw. Ja nie jestem obłudna i mam prawo jak inni żyć spokojnie w tym państwie i mieć własna opinię. Jeżeli moje spojrzenie na życie jest skrzywione to proszę mi to udowodnić, a nie uogólniać. To jest własnie komunikacja w sposób cywilizowany, a nie odbijanie pałeczki z zarzutami i uogolnianie. Konkrety, tak jak ja podaję, konkrety. Ja stwierdzam fakty, każdy moze sie zmienic jak tylko chce, a na dzień dzisiejszy jest tak jak jest, a jak prawda w oczy kole no to problem tego co go kole i musi sam nad tym problemem popracować
2010-10-09 15:01 Re: DEZINFORMACJA i DEZINFORMATOR
wysłane przez ~GRZESZYSZ DIBAR dnia 2010-10-09 15:01:09
~GRZESZYSZ DIBAR
2010-10-08 23:55
Re: DEZINFORMACJA i DEZINFORMATOR
wysłane przez ~popieram dnia 2010-10-08 23:55:06
~popieram
Cytat z dzibar godz. 20:51
( a nienawiść to grzech ciemności )
o grzeszysz dzibar , bardzo grzeszysz wszystkimi swoimi wklejkami,opiniami, komentarzami - czas do spowiedzi, szczerego żalu za te wszystkie grzech i prosić o grzechów odpuszczenie i pokutę do odprawienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Wyslij odpowiedz]