Dlaczego prawicowe środowiska i media wyśmiewają się z oblanego kwasem Wojewódzkiego?
Re: Dlaczego prawicowe środowiska i media wyśmiewają się z oblanego kwasem Wojewódzkiego?
błe błe błe bo się bidaku popłaczesz ze złości - może jest ci potrzebne wsparcie synaptyczne bo jak cię czytam to tam między jedną synapsą a drugą coś nie styka a jak się podleczysz to może cały mózg ci odrośnie kto wie
powodzenia
powodzenia
Re: Dlaczego prawicowe środowiska i media wyśmiewają się z oblanego kwasem Wojewódzkiego?
Dobrze ci , a co tylko ty betonowy masz prawo j e b a ć każdego jak leci? a jak ciebie ktoś z j e b a ł to taki oburzony jesteś? --niewiniątko pokrzywdzone?,
zastanów się co ty za brednie wypisujesz, brednie bo chorą duszę masz i naprawdę jesteś biedny i godny politowania
zastanów się co ty za brednie wypisujesz, brednie bo chorą duszę masz i naprawdę jesteś biedny i godny politowania
A najgorsze jest to, że jestem lewakiem, którego chcielibyście przed eutanazją wyskrobać. Idźcie sobie na miesięcznicę pomaszerować, to wam może trochę emocje odparują, jak się z kibolami i prewencją pociągacie.
Bo kibole, to według waszego słownika nteż są najprawdziwszymi Polakami.
Betonowy, cmoknij mnie w pompę aż zassie! Idź się lecz, bo jesteś strasznie poplątany!
A ja zaraz jadę sprawdzić, czy jesteś w pracy betonowy, czy może już w domu.
Betonowy, cmoknij mnie w pompę aż zassie!
może lepiej nie cmokaj bo ty jakiś zasyfiały jesteś hehehe
może lepiej nie cmokaj bo ty jakiś zasyfiały jesteś hehehe
A w niedzielę wszyscy razem do kościółka
a ty do monopolowego zagłuszyć pustkę w czarnej duszy jak sądzę
Skąd wiesz co i czym będę zagłuszał? Może to ja jestem księdzem?
Oprócz Dlaczego prawicowe środowiska i media wyśmiewają się z oblanego kwasem Wojewódzkiego? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Cukierek albo psikus?
netbóki dla łopieki
pomóż mi kim kolwiek jesteś...
odszedł WIELKI CZŁOWIEK
Co nam szykują lewicowcy i środowiska lewicowe na 11 listopada?
Co nam szykują narodowcy i środowiska prawicowe na 11 listopada?
Solidarność przygotowuje harmonogram kolejnych protestów
Obrońcy życia triumfują. Parlament Europejski nie uznał aborcji za prawo człowieka
TO JEST TO
róbta co chceta byle u koryta ???
pedofilia
nauczycielki to pedofilne je ba czki
Czy wszesnoszkolna edukacja seksualna jest potrzebna? Czy podobnie jak Michalik uważacie że takie zajęcia pozbawiają dzieciaki w
Ruch społeczny
Transmisja z II Konferencji Smoleńskiej
Dlaczego Michalik rozwala własną stajnię?