Dlaczego prawicowe środowiska i media wyśmiewają się z oblanego kwasem Wojewódzkiego?
Re: Dlaczego prawicowe środowiska i media wyśmiewają się z oblanego kwasem Wojewódzkiego?
po raz drugi ci wkleje wzorem ciebie ~wiktorze
no ~wiktor jestem po wrażeniem
data publikacji materiału wklejonego przez ~wiktora
\"14 listopada 2011, 14:38\"
to sie nazywa prawicowa prawdomyslność
q.rwa
~wiktor szacun za manipulację wiadomościami
no ~wiktor jestem po wrażeniem
data publikacji materiału wklejonego przez ~wiktora
\"14 listopada 2011, 14:38\"
to sie nazywa prawicowa prawdomyslność
q.rwa
~wiktor szacun za manipulację wiadomościami
Re: Dlaczego prawicowe środowiska i media wyśmiewają się z oblanego kwasem Wojewódzkiego?
Czy ty masz wszystkich w domu? W którym momencie nastąpiła manipulacja? To są suche fakty i to podane przez lewicowy TVN. Chcesz napisać, że nakłoniłem TVN do podania tej informacji, albo ją przerobiłem.
Masz jakiś problem z rozumieniem prostego przekazu?
Masz jakiś problem z rozumieniem prostego przekazu?
Chcesz Wiktorku kopnąć ale masz za krótkie nóżki.
To tacy jak ty są specjalistami od kopania i nie tylko, bo ty nawet wzywałeś do wieszania księży lewaku:
https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 90547.html
https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 90547.html
Nie pluj nim nie ujrzysz wyników śledztwa. Lewica polska ma niewiele wspólnego z antyfaszystami. To tą ostatnią grupą powinni się zająć śledczy a nie Krytyką.
Nie ośmieszaj się.
Nie ośmieszaj się.
Sam się ośmieszasz Adamie - twoje wypowiedzi, przemyślenia prowadzą tylko do jednego - anarchii a w anarchii - każdy może dać w mordę każdemu, każdy może oblać kwasem każdego bo nie ma zasad a wszystko dozwolone
\"Dajcie polakom rządzić a sami się wykończą\"
Otto von Bismarck.
Otto von Bismarck.
A KWASEM PO R Y J U ADAM CHCESZ ?
Grozisz mi bobku?
Art 160 i 190 KK;)
Art 160 i 190 KK;)
co na to admin??? Groźba karalna!!!
Oprócz Dlaczego prawicowe środowiska i media wyśmiewają się z oblanego kwasem Wojewódzkiego? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Cukierek albo psikus?
netbóki dla łopieki
pomóż mi kim kolwiek jesteś...
odszedł WIELKI CZŁOWIEK
Co nam szykują lewicowcy i środowiska lewicowe na 11 listopada?
Co nam szykują narodowcy i środowiska prawicowe na 11 listopada?
Solidarność przygotowuje harmonogram kolejnych protestów
Obrońcy życia triumfują. Parlament Europejski nie uznał aborcji za prawo człowieka
TO JEST TO
róbta co chceta byle u koryta ???
pedofilia
nauczycielki to pedofilne je ba czki
Czy wszesnoszkolna edukacja seksualna jest potrzebna? Czy podobnie jak Michalik uważacie że takie zajęcia pozbawiają dzieciaki w
Ruch społeczny
Transmisja z II Konferencji Smoleńskiej
Dlaczego Michalik rozwala własną stajnię?