do Adama - widzisz tylko czubek swojego nosa. Zapewne masz matkę lecz widać źle Cię wychowała a może w rodzinie była patologia i dlatego jesteś taki bezwzględny dla kobiet starszych. Nienawidzisz kobiet !
Twoim zdaniem ma kobieta 50 lat to należy ją zwolnić bo jest stara. Coś u Ciebie jest nie teges..... to nie jest normalne.
Może Adaś był molestowany w dzieciństwie? Albo kompleks Edypa? Mamusia za bardzo kochała? Aż doprowadziła, że synuś znienawidził starsze panie. A może i zmienił orientację?
W mopsach powinny pracować laleczki 18-30 he he Na takie to slinka cieknie a nie te Haneczki Bielickie z okruszkami ciasteczek w koncikach ust albo natap[irowane, obwieszone złotem
Ludzie, dlaczego sprzeczacie się o wiek. W tym zawodzie nie trzeba dźwigać, precyzyjnie lutować ani nic w tym stylu. Starsze pracownice socjalne maja gdzie dopracować do emerytury. Zazdrościmy im tego - owszem- ale gdyby to taki Adam miał dziś 50 lat i siedział w OPSie to byłoby wszystko ok, prawda? miałby \"wikt i operunek\" i też byłby atakowany przez innych (w tym młodszych) którzy tego nie mają. Mam 27 lat, od 3 lat pracuję w ops. Na początku też byłam tym zbulwersowana, widząc jak pracują starsze koleżanki. Dziś trochę mi przeszło, rozumiem, że one też mają prawo pracować, co najwyżej dyrekcja powinna więcej je motywować np do szkoleń lub innych form rozruszania:)
Ogólnie zrozumiałam, że nic nie zmienię, że wypisywanie na forum jak bardzo mi to przeszkadza, że ja nie mam pewnej pracy a one sie lenią itp. Ale to nic nie da. Nic. A my kiedyś też będziemy po 50, jak dobrze pójdzie oczywście
Pozdrawiam, życzę spokoju
Powiedzieć o tym forum, że zeszło na psy, to naprawdę łagodne określenie...
Nie da się tego czytać...
Tylu fajnych forumowiczów już stąd odeszło... SocjalnaLUB, lotsy i betta rzadkio zaglądają, fenix, ja, inni...
Adam, dlaczego uciekłeś z tej roboty? Za mała pensja? Mogłeś walczyc o większą! Miałeś szansę coś zmienić! Wolałeś uciec i teraz plujesz jadem? Zamknij ten rozdział i zostaw to forum.