Dlaczego w mopsach jest tyle pań po 50-tce? - HYdE PaRK

Strona 5 z 28    [ Posty: 274 ]

Napisano: 23 cze 2013, 18:33

Ja tez jestem za tym żeby te starsze odsunąć, nie ma to jak taka laleczka koło 25 lat w kasie albo przy biureczku, a jak jeszcze są upały to fiu fiu. Starsze nie dbają o siebie he he
~klyjent

Napisano: 23 cze 2013, 18:42

ja też wolę młodych klientów, nie capi od nich potem, tanim winem i kałem.........
młodsi lepiej o siebie dbają, ci starsi to już dawno po rozwodzie, bez perspektyw życiowych, nie zależy im na zmianie własnego wizerunku.........
( nie ogoleni, z tłustymi kłakami, brudnej odzieży, zdezelowanych butach itp.
~ok

Napisano: 23 cze 2013, 18:47

Pieknie sie prezentujecie tutaj z takim podejściem do klientów super. Lud was osądzi.
~Tako rzekł socjalny

Napisano: 23 cze 2013, 19:06

a co inni mają nas obrzucać błotem, i mamy na to nie reagować,
samo życie, ludzie śmierdzą potem, alkoholem, brudem i nawet kałem, jak nie pracujesz w pomocy społ. to tego nie wiesz,
~ok

Napisano: 23 cze 2013, 19:53

Klient to klient a socjalny to funkcjonariusz publiczny i obowiązuja go pewne zasady. Ale racja, społeczeństwo widzi
~Patrzący z boku

Napisano: 23 cze 2013, 20:13

Media widzą:D
~Adam

Napisano: 23 cze 2013, 20:15

I nie tylko
~~`anka

Napisano: 23 cze 2013, 20:21

@\"Patrzący z boku\" - pracownik socjalny NIE JEST FUNKCJONARIUSZEM PUBLICZNYM - przysługuje mu jedynie ochrona prawna JAK funkcjonariuszowi publicznemu. Nie jest nawet pracownikiem samorządowym tylko pomocniczym.
Niech się media i społeczeństwo dokształci w elementarnych uregulowaniach prawnych...
~Patrzący przed siebie

Napisano: 23 cze 2013, 20:28

A dlaczego w wojsku jest tylu mężczyzn? A czemu większość pielęgniarek to kobiety? A dlaczego w senacie siedzą sami staruszkowie - nie powinni wegetować na emeryturach?
~Dopytywacz

Napisano: 23 cze 2013, 21:29

~ok - forsuje się wizerunek pracowników opsów jako ultrapacyfistów którzy bici i opluwani nadstawiają drugi policzek - takie Jezuski, awatary Wszechmocnego przepełnione słodyczą i boską mocą załatwiania za ludzi ich problemów.
Świetnie ukazano to w pierwszym odcinku instruktażowego serialu ministerialnego \"Głęboka woda\" gdzie pobita przez klienta pracownica zamiast zgodnie z procedurą zgłosić sprawę przełożonym i na policję fundując bandycie odsiadkę, ze skulonym ogonkiem ucieka do domu.
Jeśli film finansowany przez MPiPS promuje takie wzorce zachowań to trudno się dziwić że niektórzy czytelnicy forum są zaskoczeni twardym, dosadnym językiem i asertywnością atakowanych ciągle socjalnych.
~Adamobójca :)

Strona 5 z 28    [ Posty: 274 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem