Konstancja - HYdE PaRK

Strona 1 z 5    [ Posty: 43 ]

Napisano: 20 cze 2013, 16:41

Wchodze dzis do mojego mopsu złożyc podanie o kaskę he he, wymyta, pachnąca, pazurki niedawno zrobiłam, sukienka, japoneczki a tu bucha jak z rybiarni po otwarciu pokoju mopsiar.
Drogie Panie, jest cos takiego jak antyperspirant, letnie obuwie i stroje no i odświezacze powietrza. Miejcie szacunek do innych bo klienci widza i czują (niestety!) wasze hmmm braki w tym aspekcie.

PS Toaleta masakra. Jakby granat ktoś do szamba wrzucił. Mopsiiarze, trochę szacunku do innych!!
~Problem z zapachem w MOPSie

Napisano: 20 cze 2013, 16:43

A i jeszcze jedno. Warto czasem kosmetyczke odwiedzić zeby nie tylko dłonie ale i dolne kończyny wam \"zrobiła\". Bo siara trochę, młode laleczki przed 30stka (strasze wiadomo że mają z tym problem a widac ze niezadbane.
~Problem z zapachem w MOPSie

Napisano: 20 cze 2013, 16:45

hahah

jeszcze z toalety korzystasz :)) no tak w domu szkoda wody i papieru toaletowego hahah ale dama :)))
~x

Napisano: 20 cze 2013, 16:46

Paniusiu skoro taka zadbana i pachnąca to,,kaski\'\'
potrzeba na co?
~pachnący

lala a lewatywę zrobiłaś? bo wtedy ładna kupka wychodzi z zadbanego tyłaczka i w wc jest też po takiej kupce ładnie.

coś mi tutaj Adamem śmierdzi hehehe
~lewatywa

u nas w kiblach mopsiary sikaja po deskach i nie wycieraja oraz nie myja po sobie rak.
~zniesmaczona

Napisano: 20 cze 2013, 16:47

No widzisz, ja wiem że sie trzeba odswiezyc a u was krucho z tym nic dziwnego że tyle rozwódek i starych panien he he he
~Konstancja

Napisano: 20 cze 2013, 16:48

Też zauważyłem ten problem w swoim mopsie
~niuchacz

Napisano: 20 cze 2013, 16:49

pozdrawiam zadbanego trolla
o zapachu w mopie już temat był, weź jakiś inny i niech wpadnie na forum powiew świeżości:)
~lewatywa

Napisano: 20 cze 2013, 16:55

Moim zdaniem to jest tera temat na czasie, bo człowiek idzie do urzedu a tam lipa. Może powinniscie mniej pic i wtedy mniej się pocic?? Nie wiem ale cos z tym trzeba zrobić bo ja chcę po opieniądze chodzic w komfortowych warunkach
~Edek

Strona 1 z 5    [ Posty: 43 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x