Mam przyznane świadzcenia z funduszu na podstawie zaśw.o bezskutecznej od komornika na nich jesr podany adres zameldowania wysyłam wszystkie pisma do dłużnika i wracają , że adresat nieobecny II awizo . Wiem , że przebywa za granicą bo psima ma z policji o umorzeniu dochodzenia w sprawie ścigania. Czy ja nadal mam wysyłac na adres podany przez komornika czy szukać go po świecie. I czy komornik może prowadzić egzekucję .
ale jak komornik prowdzi postępowanie bo on nie ma takiej wiedzy tylko ja dostałam pismo od prokuratury , ze prawdopodbnie przebywa za granicą to nie mogę wypałcac na podstawie zaświadczenia od komornika
dobrze robisz, ale jak ci przyjdzie wierzycielka w przyszlym okresie zasilkowym to rzadaj z sądu okregowego zaswiadczenia, jesli masz w papierach ze dluznik przebywa za granica mozesz tez poinformowac komornika o tym
w papierach z prokuratury mam , że prawdopodobnie przebywa za granicą - na odmowie wszczęcia dochodzenia z 2013 i go poszukują a komornika poinformuje teraz czy to nie za poźno. I dajel będę płacić chyba powinnam mieć to zaświadczeniu już do tego okresu ale komornik wystawił zaświadzcenie o bezskutecznej bez porblemu.