dłużnik chce przyjśc na wywiad
dłużnik chce przyjśc na wywiad
Dłużnik nie zgłosił się na wywiad (wezwanie odebrała żona), nie płaci, teraz podobno zaczął coś wpłacac do komornika. Zrobiłam decyzję uznającą go za uchylającego się (odebrała żona), uprawomocni się w przyszłym tygodniu. Dłużnik wyjechał do pracy do innego miasta (to wiem od jego żony) wraca ostatniego kwietnia i chce przyjśc na wywiad (bo przecież będzie miał zabrane prawko). Co miesiąc jego żona składa w pomocy podania o pomoc. Czy uwględniacie wywiady z pomocy jak dłużnik nie zgłosi się na wywiad. Dziękuję za wypowiedzi
Re: dłużnik chce przyjśc na wywiad
Nie jestem w stanie sprawdzić czy każdy wezwany dłużnik korzysta z pomocy społ i czy mają aktualny wywiad. Obłożnie chory?Niepełnosprawny? Nie mógł przyjść?
Ja bym doprowadziła spr do końca, jeśli będzie prawomocna dec., prawo jazdy do zatrzymania. Ma prawo odwołania jak coś.
Ja bym doprowadziła spr do końca, jeśli będzie prawomocna dec., prawo jazdy do zatrzymania. Ma prawo odwołania jak coś.
ma stopień lekki, wogóle w tej rodzinie są cztery osoby niepełnosprawne w tym dziecko na które matka ma świadczenie pielęgnacyjne
Też tak zrobię doprowadzę sprawę do końca i niech się odwołują takie mają prawo. Najbardziej to im chodzi o prawko, "bo co teraz jak będziemy jeździc z dzieckiem do lekarza"
Oprócz dłużnik chce przyjśc na wywiad - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
20% kwoty należności wyegzekwowanych od dłużnika
dłużnik oświadczył, że nie ma prawa jazdy
ważne
decyzja o zwrocei , wpłata po niej
odsetki a tyt. Elmer może pomożesz
DALSZY tw
NP z fa a zmiana miejsca zamieszkania
Elmer zerknij proszę i doradź coś :)
do wszystkich
co z zawiadomieniem?
jak wpisać?
POMOZCIE MI PROSZE