Dłużnik grozi śmiercią - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 23 gru 2013, 10:07

Co zrobić? W piątek zadzwonił dłużnik i zagroził, że przyjedzie i nas pozabija (no trochę mniej grzecznie to powiedział). Kierowniczka się przejęła a ja też nie wiem co robić jak koleś faktycznie do nas przyjdzie. Mam się z nim bić czy co?
~Iks

Napisano: 23 gru 2013, 10:17

zawiadomic Policję
~behemot

Napisano: 23 gru 2013, 10:31

bić się, bić się :)) Będziemy ci kibicować
też mam takich dłuzników którzy się odgrażają- ale jak wspominam że zadzwonie na policje to od razu ich nie ma, w rozmowie tel możesz nadmienić- że właczasz nagrywanie rozmowy- moich to szybko \"studzi\"
~mała mi

Napisano: 23 gru 2013, 11:17

Gorzej jak trafi na psychola. U nas jest taki jeden. Ze dwa miesiące temu zwyzywał kierowniczkę od najgorszych k...., w piątek zadzwonił z życzeniami świątecznymi. :)
~ludek

Napisano: 23 gru 2013, 12:18

No wiesz ludek jak tu nie zadzwoni i życzeń świątecznych nie złożyć, potem można sobie spokojnie usiąść do stołu wigilijnego i rozkminiać nad tym jakim to się jest porządnym człowiekiem...
"Com napisał, napisałem."
J 19, 22
RR
Awatar użytkownika
VIP
Od: 23 lip 2007, 22:51
Zajmuję się:

Napisano: 23 gru 2013, 12:51

My złożyliśmy zawiadomienie na policję. Teraz gość ma sprawę. Jak wpadnie i komuś coś zrobi to będzie na was. Pozabijanie jest to groźba karalna.
~Ewa

Napisano: 23 gru 2013, 13:30

\"Pozabijanie jest to groźba karalna. \"

Dostanie wyrok za \"grożenie pozabijaniem\" (coś jak niemanie świateł) ;P
~ludek

Napisano: 23 gru 2013, 13:34

Ja też wniosłam zawiadomienie o groźby karalne, sprawa była w sądzie. dłużnik dostał jakąś grzywnę i obowiązek przeprosin na piśmie do MOPSu. Później sąd pisał do nas czy dłużnik przeprosił :)
~Gocha

Napisano: 23 gru 2013, 13:54

Mówcie co chcecie, ale ja jednego dłużnika bałam się i to bardzo. A teraz siedzi w więzieniu na dobrych kilka lat za morderstwo, jak pomyślę że to mnie mógł zabić to aż ........
~Wanda

Napisano: 23 gru 2013, 15:29

Pomyśl o dobrej stronie tego zdarzenia. Gdyby nie zamordował i nie poszedł siedzieć, bałabyś sie cały czas a tak przez kilka następnych lat będziesz spać spokojnie :)
~ludek

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x