dłużnik wpłacił
dłużnik wpłacił
mam taki przypadek płacimy fundusz na dziecko gdzie matka przebywa za granicą sąd ustalił adres tej Pani za granicą, wysłaliśmy Pani informację ale jeszcze nie otrzymaliśmy zwrotki, dziś Pan przyszedł poinformować,że dostał od byłej wpłatę na swoje konto czy tą wpłatę traktuję jako jego dochód ?
- mała mii
- Podinspektor
- Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
- Kontakt:
Re: dłużnik wpłacił
rozumie że Pani jest dłuzniczką??
Pan jeśli pobiera FA to nie może przyjmowac wpłat zarówno od dłuznika alim jak i od komornika- w miesiacu w którym dostał przekaz ma NP świadczenia z FA- do wysokości wypłaconych w tym miesiącu
Pan jeśli pobiera FA to nie może przyjmowac wpłat zarówno od dłuznika alim jak i od komornika- w miesiacu w którym dostał przekaz ma NP świadczenia z FA- do wysokości wypłaconych w tym miesiącu
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
Julian Tuwim
Re: dłużnik wpłacił
tak Pani jest dłużniczką. W tym przypadku sprawę prowadzi sąd nie ma zaświadczenia od komornika Pani wpłaciła w kwietniu jeszcze wypłaty nie była czyli wstrzymać Panu świadczenia w związku z wpłata z tym, że Pani ma zaległość z 20 tysięcy a wpłaciła 1000 zł. i nie wiadomo czy za miesiąc wpłaci.
Oprócz dłużnik wpłacił - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
co wpisac w TW jakie daty
dłużnik
nowe TW ile do US
czy traktujemy to jako dochód UZYSKANY?? pilne!!
brak 2 m-cy
Informacja do TW
umorzenie postępowania przez komornika - art.824 § 1 pkt 1
zwrot prawo jazdy
UP i TW a dłuznik w wiezieniu
Proszę wytłumaczcie mi to
Elmer pomóź proszę :)
Proszę o pomoc
decyzja umarzająca
mała sonda
Może głupie pytanie
napisałam do oww