do Dzibar
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: do Dzibar
~Ania na ważne rzeczy ja zawsze mam czas. Staram się dobrze układać priorytety. Niestety ze względu na toczącą się sprawę w sądzie nie mogę zaspokoić Twojej ciekawości w tej chwili
Dzidka
juz pewnie za 20 miesiecy jak ja wylali za
\"2009-06-29 11:00 Re: zwolnienie z pracy
wysłane przez ~dzibar dnia 2009-06-29 11:00:59
~dzibar
powodem jest naruszenie podstawowych obowiązków pracowniczych polegające na nieterminowym wykonywaniu zadań, niewypełnienie poleceń służbowych, wynoszenie poza teren OPS dokumentacji powodujące niemożliwosc zakończenia postępowań przez innych pracowników, wadliwym prowadzeniu postępowań w związku z nieznajomością przepisów prawa, nieprzestrzeganie zakładowego regulaminu pracy, utrata zaufania niezbednego do realizacji zadań na zajmowanym przez pracownika stanowisku.
No to w końcu się dowiedziałam, że jestem najgorszym pracownikiem w OPS. No bo tego to chyba nikt nie przebije.
Jak to dobrze, że robiłam specjalizacje w zakresie pracy z osobami zaburzonymi psychicznie teraz bedę mogła sama sobie udzielic wsparcia. \"
to jeden z pierwszych wpsiów dzibar w sprawie zwolnienia z pracy.
\"2009-06-29 11:00 Re: zwolnienie z pracy
wysłane przez ~dzibar dnia 2009-06-29 11:00:59
~dzibar
powodem jest naruszenie podstawowych obowiązków pracowniczych polegające na nieterminowym wykonywaniu zadań, niewypełnienie poleceń służbowych, wynoszenie poza teren OPS dokumentacji powodujące niemożliwosc zakończenia postępowań przez innych pracowników, wadliwym prowadzeniu postępowań w związku z nieznajomością przepisów prawa, nieprzestrzeganie zakładowego regulaminu pracy, utrata zaufania niezbednego do realizacji zadań na zajmowanym przez pracownika stanowisku.
No to w końcu się dowiedziałam, że jestem najgorszym pracownikiem w OPS. No bo tego to chyba nikt nie przebije.
Jak to dobrze, że robiłam specjalizacje w zakresie pracy z osobami zaburzonymi psychicznie teraz bedę mogła sama sobie udzielic wsparcia. \"
to jeden z pierwszych wpsiów dzibar w sprawie zwolnienia z pracy.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jejku, to tak można obijać sie w pomocy społecznej? Chyba sie zwolnię ze spółki i pójdę do MOPS. Ale jak sie mam tam nudzić, to wolę zasuwać, jak dotąd. Przynajmniej czas szybko mi mija.
~Ania zadała ci dzibar proste pytanie \"Słuchaj, gdzie pracujesz\" a ty zamiast odpowiedzieć swoje blebleble.
To ktoś wkleił twój wpis z 06.2009 - i co tu komentować?????
To ktoś wkleił twój wpis z 06.2009 - i co tu komentować?????
Cytat zawiera zapewne fakty, które pracodawca potwierdzi, nikt nie wymyśla takich przyczyn zwolnienia.
Oprócz do Dzibar - HYdE PaRK przeczytaj również:
już nikt nie rozmawia z dzibar i łukaszem...
ZUB
błagam o pomoc
POMOC
pomóżciedzibar - z nią dzieje się coś złego
Dzibar
proszę o pomoc
połączone komisje ws. katastrofy - czyli jak posłowie PO uciekają przed odpowiedzialnością
pomóżcie mi
jak zwykle władze \"w porę\" się zorientują
POTRZEBUJE POMOCY
sprawozdania ministerialne
powszechny dostęp do internetu
niepoprawni.pl
I ten też blokuje?
bezdomność czy nie?