pomóżciedzibar - z nią dzieje się coś złego
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: pomóżciedzibar - z nią dzieje się coś złego
A może Ty dzibar pogodzisz się w końcu z prawdą? Ktoś tu już pisał, ze trwasz jak w chocholim tańcu, nie przyjmujesz do wiadomości, że możesz się mylić. To już jest co najmniej dziwne. Tłumaczenie, ze inni są w błędzie, stwierdzenia typu \"prawda w oczy kole\", a ty jesteś OK przypomina mi zaprzeczenia nałogowca, który twierdzi, ze kontroluje swój nałóg. Nikt się tu nie zachowuje tak jak Ty i nie wypisuje takich bredni , nie mówiąc już o nałogu wklejarstwa. Daj Boże żebyś zobaczyła prawdę, szczególnie o swoim zachowaniu. Żal mi ciebie
smutne ale dzibar jest już stracona, jej już nikt i nic nie pomoże - zresztą ona same takiej pomocy nie chce bo nie widzi w sobie swoich dziwactw i natrentcw nie potrafi żyć bez wklejek.
Smutne to!!!!!!!!
Smutne to!!!!!!!!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja nie potrzebuję litosci tylko zrozumienia, a prawda jest taka, że moje zachowanie różni od innych bo też moja sytuacja jest inna, ale lituj sie nad soba i użalaj bo ja litością gardzę i jej nie potrzebuję.
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wszystko ma swój koniec, miejmy nadzieję, że wszystko w końcu dojdzie do normy i dla każdego w tym kraju będzie miejsce, wtedy będzie też czas na normalną rozmowę, a może w Walentynki dostanę PRZEPRASZAM?:), MOZE KTOŚ INNY KOGOŚ INNEGO PRZEPROSI, ja też chetnie kogoś przeproszę jeżeli powie za co
Dzidka
TY DZIBAR gardzisz wszystkimi, których spotkałaś i tymi których także nie znasz - jesteś jedną magapogardą dla wszystkich i wszystkiego, jesteś megauwielbienim samej siebie a także magaempatią do samej siebie.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
samostanowienie to zasada, która bardzo cenię, daje ludziom możliwość wyboru ( decyzji o sobie), ale też odpowiedzialność za siebie i swoje życie i swoje decyzje. Cenię każdego człowieka i wbrew temu co mówisz do tej pory dla każdego miałam czas. Teraz sytuacja się zmieniła, mnie nie zostało dużo czasu, a muszę dużo zrobić wiec niestety to co nazywasz pogardą jest tylko ochroną mojego czasu, którego już nie rozdaje z taką hojnościa jak dawniej - wszystkim tylko zatrzymuję go dla tych, którzy są mi najbliżsi. Zrozumienie innego człowieka to wielki dar i zanim się go oceni - czy jego postępowanie - warto jego samego spytać o zdanie, pozdrawiam 

Dzidka
... nie odpowiadaqsz dziabr na pytania, a to co wypisujesz i wklejasz oraz brak odrobiny samokrytycyzmu i przyjmowania uwag świadczy o Tobie bardzo, bardzo źle
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie obchodzą mnie już jakiekolwiek świadectwa ( dla mnie nie są one już wiarygodne) - dla mnie liczą się czyny, jak powiedział Adam Mickiewicz
\" W słowach tylko chęć widzim, w działaniu potegę -
Trudniej dzień dobrze przeżyć niz napisać księge.\"
\" W słowach tylko chęć widzim, w działaniu potegę -
Trudniej dzień dobrze przeżyć niz napisać księge.\"
Dzidka
Oprócz pomóżciedzibar - z nią dzieje się coś złego - HYdE PaRK przeczytaj również:
DOŚĆ!
Będą dodatki drożyźniane?
Czy Rosjanie wiedzą
Ile płacą za polityczne teksty na forum?
już nikt nie rozmawia z dzibar i łukaszem...
ZUB
błagam o pomoc
POMOC
Dzibar
proszę o pomoc
połączone komisje ws. katastrofy - czyli jak posłowie PO uciekają przed odpowiedzialnością
do Dzibar
pomóżcie mi
jak zwykle władze \"w porę\" się zorientują
POTRZEBUJE POMOCY
sprawozdania ministerialne