DO ELMER -JAK ROZLICZYĆ??????????? - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 3    [ Posty: 25 ]

Napisano: 10 mar 2014, 12:15

Nie pracuję na Amazisie. W moim programie \"zwrot automatem\" zalicza według rodzajów świadczeń, czyli najpierw wszystko zalicza na ZR , jak cały zr za wszystkie m-ce jest spłacony potem zalicza według dodatków.
uwazam, ze nie korzystne jest dla strony spłacenia zr np. za czerwiec, podczas gdy nie ma spłacone np. dodatku za styczeń.
dlatego rozliczam na najstarsze, każdy miesiąc osobno, ta samą zasadą kieruje się w FA.
~Algar

Napisano: 10 mar 2014, 12:16

Zadzwonię do Skoczowa i zapytam czy mogę coś takiego na moim programie zrobić
~EWULA

Napisano: 10 mar 2014, 12:18

Amazis przy zwrocie z automatu liczy procenty.
Ja się tym nie przejmuję. Przy ewentualnym tytule i tak zaliczam zgodnie z wypłatami. Te rozliczenie idzie tylko do sprawozdawczości. Program ma homologację i powinien to robić prawidłowo. Jak dopuścili do użycia to niech se teraz sami w to bawią
~Elmer

Napisano: 10 mar 2014, 12:32

Elmer masz rację. Dzwoniłam do Skoczowa i powiedzieli mi tak: jak wprowadzę 1 widnykacją całą kwotę i podam w ilu ratach ma być spłacona to program mi podzieli w proporcjach jaka kwota idzie na jaki dodatek., jak wprowadzam spłatę każdej raty jako osobną windykację to ja muszę określić na poczet jakich świadczeń zostało to zaliczone. Serdeczne dzieki Elmer bardzo mi pomogły Twoje rady.
ps. czy odsetki naliczasz osobno?
~EWULA

Napisano: 10 mar 2014, 12:34

osobno
~Elmer

Strona 3 z 3    [ Posty: 25 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x