Do Elmera - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 18 lis 2015, 12:38

Elmer powiedz mi czy musi byc upoważnienie dla pracownika (ja jestem referentem ds. funduszu) od wójta albo kierownika zeby wprowadzac dłużników do BIGów?
u mnie pani kieronik ma upoważnienie na podstawie art. 8b ustawy o pomocy....... do podejmowania działań wobec dłużników alim. prowadzenia postepowania i wydawania w tych sprawach decyzji.
Czy w zwiazku z takim upoważnieniem potrzebne jest jeszcze ajkieś dla mnie jako dla pracownika czy tez dla pani kierownik od Wójta?
Marysiaa

Napisano: 18 lis 2015, 15:40

musisz mieć upoważnienie do bigu, do prowadzenia postępowań z funduszu alimentacyjnego i do wszelkich działań wobec dłużnika alimentacyjnego - ja mam wszystkie oprócz podpisywania decyzji
ziemek5

Napisano: 18 lis 2015, 16:14

a czy moge teraz o to upoważnienie sie postarac jak już wprowadziłam dłużników do 4 BIGów?
wtedy do bigó było dołączane upoważnienie pani kierownik
Marysiaa

Napisano: 18 lis 2015, 16:15

i z czego to wynika ze musi byc upoważnienie
Marysiaa

Napisano: 18 lis 2015, 16:22

i czy wystarczy jak bedzie tylko do przekazywania do biur
Marysiaa

Napisano: 18 lis 2015, 16:57

upoważnienie dla kierownika, to jest upoważnienie dla kierownika, a ty też musisz mieć upoważnienie do wszystkiego - tak jak napisał ziemek5. Twój kierownik powinien o nie wystąpić do wójta.
marja1203

Napisano: 19 lis 2015, 9:07

ok a powiedcie mi z czego to wynika ze powinnam miec upoważnienie zeby wprowadzac do bigów
Marysiaa

Napisano: 19 lis 2015, 9:10

Jak pójde z tym do Kierownika to bedzie 100 pytań na jakiej podstawie ma byc to upoważnienie któty art. o tym mówi. Podpowiedcie?czy wrzucilibyscie wzór takiego upoważnienia?
Marysiaa

Napisano: 19 lis 2015, 9:40

upoważnienia na podstawie art. 8c w związku z art. 2 pkt 10
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 19 lis 2015, 9:49

czyli jako zwykły ;) pracownik powinnam miec tez upoważnienie tylko moje pytanie brzmi czy może byc tylko do przekazywania informacji do biur? i czy musi byc poprostu do wszystkiego?
Marysiaa

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x