do empatii - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 4    [ Posty: 38 ]

Napisano: 22 kwie 2016, 9:49

a miało wszystko działać perfekcyjnie
@@@

Napisano: 22 kwie 2016, 9:50

Przed chwilą jeszcze mogłem weryfikować osobę w CBB, teraz nie pokazuje mi stanu (chodzi o możliwość wydruku), PESEL dzieci też nie jest do ustalenia :lol: . A ja się nastawiłem że zrobię ze 30 decyzji dziś :roll:
voodoo

Napisano: 22 kwie 2016, 11:53

z taką "empatią", co najwyżej 3
@@@

Napisano: 22 kwie 2016, 12:01

Error code, nomen omen, pińcet, od bieluśkiego rana :P
Bazyllo

Napisano: 22 kwie 2016, 12:03

nie działa.... od 7 mam 2 decyzje.... masakra....
????

Napisano: 22 kwie 2016, 12:29

wśród informatyków mają kreta, który celowo robi czarną robotę

Napisano: 22 kwie 2016, 13:29

Ale jeśli dobrze rozumiem- jeżeli nie mogę dane osoby wprowadzić do CBB to odkładam wniosek i lecę z kolejnym? I analogicznie do innych systemów- baza PESEL etc?

Koleżanka z rodzinnych mówi mi tak- "jak weryfikacja nie działa to rób decyzje mimo to, akty urodzenia dzieci mam oraz zaświadczenia z ZUS, US itp, pokserujesz wszystko". Mam mieszane uczucia do takiego podejścia.
voodoo

Napisano: 22 kwie 2016, 13:33

Pytanie co masz na myśli pisząc
voodoo pisze:jeżeli nie mogę dane osoby wprowadzić do CBB
co pod tym pojęciem rozumiesz, jaką czynność w programie?
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 22 kwie 2016, 13:35

"Weryfikacja tożsamości osoby w Centralnej Bazie Beneficjentów"- to raz działa raz nie. Teraz nie działa i również nie działa przycisk "Sprawdź, czy w innych Jednostkach wystąpiły osoby z wniosku". Sprawdzam osoby które są zameldowane i zamieszkane w mojej gminie.
voodoo

Napisano: 22 kwie 2016, 13:40

voodoo pisze:"Weryfikacja tożsamości osoby w Centralnej Bazie Beneficjentów"- to raz działa raz nie. Teraz nie działa i również nie działa przycisk "Sprawdź, czy w innych Jednostkach wystąpiły osoby z wniosku". Sprawdzam osoby które są zameldowane i zamieszkane w mojej gminie.
tego pierwszego w ogóle nie musisz robić.

wykonanie drugiego jest konieczne do utworzenia decyzji - bez tego oprogramowanie nie pozwoli Ci utworzyć decyzji. zachęcam do przeczytania mojej instrukcji. A co to znaczy że nie działa? Jaki komunikat otrzymujesz?
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Strona 2 z 4    [ Posty: 38 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x