do Ewalu:) - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 07 sty 2016, 10:43

mama pytanie kobieta pobierała na córkę zasiłek rodzinny wraz z dodatkami, dziewczyna uczęszcza do szkoły wyższej, miał orzeczenie o umiarkowanym stopniu niepełnosprawności do września 2015 roku

w grudniu pani przychodzi i chce złożyć wniosek na stary okres zasiłkowy ( na październik 2015), dziecko posiada orzeczenie o umiarkowanym stopniu, ustalony stopień od 07.07.2015 roku, orzeczenie z dnia 05.11.2015

czy mogę wypłacić wnioskodawcy zasiłek rodzinny wraz z dodatkami za październik 2015 roku??
pierwszy raz mam taką sytuacje, proszę o pomoc
aleksandra80

Napisano: 07 sty 2016, 10:48

nie napiszę Ci czy możesz czy nie .. jak zwykle są dwie szkoły jedni przyznają inni nie .. ja osobiście nie miałam takiego przypadku ale skłaniała bym się do przyznania .. ale to tak czysto teoretycznie
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 07 sty 2016, 10:51

dzięki za pomoc, jak zawsze nie wiadomo co robić
aleksandra80

Napisano: 07 sty 2016, 10:55

taka ustawa ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem