do ~x. ja też nie lubię takich wypowiedzi jak ~Piotra czyli wrzucania kamyczka do nie swojego ogródka, ja osobiście bym tak nigdy nie napisał choćby z szacunku dla kolegów po fachu i z faktu że nie znam zupełnie ich struktury danych. Ale jedna uwaga, w związku z tym co napisałeś: \"no wystarczy poczytać problemy użytkowników Sygnity na tym forum\" - to forum nie jest miarodajnym źródłem informacji o błędach tego czy innego dostawcy, choćby z tego powodu że pisze tu wielu ludzi uprzedzonych do tego czy innego programu, którzy dla zasady krytykują go, nawet jeśli na nim nie pracują - jedynym miarodajnym źródłem są serwisy oprogramowania tych dostawców. Opierając swój pogląd na świat TYLKO na wypowiedziach z tego forum można by np. dojść do wniosku że jeden z dostawców działa na zasadzie sekty, uzależniającej swoich klientów do tego stopnia, że bronią swojego \"guru\" przed całą resztą świata w ich pojęciu atakującego oblężoną twierdzą, i robią to w sposób niewybredny atakując przy tym Bogu ducha winnych ludzi i nie przejmując się czymś tak mało istotnym jak fakty. Wystarczy spojrzeć na najpopularniejszy ostatnimi czasy temat na tym forum i na wypowiedzi niektórych ludzi tam się pojawiające.
Także apeluję - szanujmy się nawzajem, i nie przesadzajmy z opiniami ferowanymi na podstawie tylko samych wypowiedzi na tym forum, nie atakujmy zwolenników innych firm. Jeśli nie szanujecie czego innego, uszanujcie chociaż to że przez cały wspomniany wyżej temat, nie włączałem się w tę dyskusję, śledząc ją tylko z neutralnością, a z początku (dopóki poziom wypowiedzi nie zszedł poniżej dna) nawet z pewną sympatią i kibicowaniem firmie w jej sporze. Choć z czystym sumieniem mogłem się włączyć bo padały tam mniej lub bardziej dwuznaczne aluzje pod naszym adresem.
pozdrawiam
Tomek