system zarzadzania obiegiem dokumentow za darmo - Oprogramowanie

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 02 paź 2008, 22:15

Witam,
mam w planach stworzenie tego typu aplikacji w technologi asp.net i rozpowszechniac za darmo, projekt bedzie tworzony dla 1 OPS z woj. dolnoslaskiego, ale jak wiadomo niechce tworzyc systemu wylacznie dla niego, a wrecz przeciwnie rowniez dla wszystkich. Obecnie jestem na etapie zbierania dokumentow itp.. wiec prosze wszystkich o uwagi, linki do przepisow, cobyscie chcieli by taki program zawieral itp..
System bedzie stworzony w technologi microsoftu, orzy uzyciu darmowych narzedzi.

Pozdrawiam.
~Adam.

Napisano: 04 paź 2008, 16:25

Czy naprawde nikt nie jest zaintersowany takim produktem?

Pozdrawiam.
~Adam

Napisano: 04 paź 2008, 18:04

Brawo. Każda tgo typu inwencja to dobry krok, przy okazji proponuje rzucić info na forum sygnity pomost
~re

Napisano: 05 paź 2008, 15:19

sadze ze bylby to zly pomysl;) wkoncu sygnity ma E-doka a ja chce robic system o podobnej funkcjonalnosci, ale przystosowany wylacznie do ops-ow.:) wiec moj temat zniknie nim sie tam pojawi.

Moze dokladnie opisze jakiej pomocy potrzebuje:
Przepisy artykuly, dotyczace obiegu dokumentow, przechowywania danych osobowych.

Obecnie jestem na zdzieraniu sie z wymaganiami GIODO.

Pozdrawiam.
~Adam

Napisano: 10 paź 2008, 19:13

kto zapewni serwis itp , jak z ewentalnymi terminowymi poprawkami wynikajacymi np z zmian w ustawie
~piotr

Napisano: 16 paź 2008, 0:38

istnieje 2 rozwiazania:)
1. aplikacja jest na jednym serwerze do ktorego kazdy ma dostep(ogromne koszty) na krotki okres mam dostep do takich serwerow.

2. aplikacje dostaje uzytkownik i sam stawia serwer(w pelni uzyte darmowe oprogramowanie)

W okresie tworzenie aplikacji bedzie ona dostepna na zewnetrznym serwerze do ktorego kazdy bedzie mial dostep i bedzie mogl wyrazic co mu nie pasuje.

Poprawki beda robione jesli uzytkownicy napisza email ze powstala zmiana w ustawie. Pracuje i projekt robie hobysticznie wiec przewiduje ze nie bede mial czasu na pinowanie zmian w ustawach, dlatego tu licze na uzytkownika w koncu to dla niego aplikacja.

P.S odpisuje co kilka dni, gdyz nie zawsze mam czas.

Pozdrawiam.

~Adam

Napisano: 16 paź 2008, 23:42

brawa dla kolegi za chęci. Oby ministerstwo trzymało się od ciebie z daleka. W końcu robisz konkurencję dla ulubionej ich firemki.
~olo

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x