DO JAGI - Polityka rachunkowości
Re: DO JAGI - Polityka rachunkowości
Witam!
Wiem ,że jest to wkurzające ale proszę także o przesłanie,będę wdzięczna [email protected]
Wiem ,że jest to wkurzające ale proszę także o przesłanie,będę wdzięczna [email protected]
Proszę także o przesłanie - [email protected]
stokrotne dzięki
stokrotne dzięki
jeśli to możliwe bardzo proszę o przesłanie [email protected] dzienkuję.
Bardzo proszę jeżeli ktoś ma opracowany wzór polityki rachunkowości to bardzo prosze o przesłanie na email: [email protected] z góry dziękuję!
Bardzo proszę o wzór polityki rachunkowości , jeśli to możliwe- [email protected] dziękuję.
witam wszystkich:)
założyliśmy jakiś czas temu stowarzyszenie (nie prowadzimy działalności gospodarczej) i musimy uporządkować sprawy finansowe - mam gorącą prośbę: jeżeli ktoś z Was posiada proszę o przesłanie mi wzoru polityki rachunkowości i planu kont dla organizacji pozarządowej (bez statusu OPP)
z góry dziękuję ([email protected])
założyliśmy jakiś czas temu stowarzyszenie (nie prowadzimy działalności gospodarczej) i musimy uporządkować sprawy finansowe - mam gorącą prośbę: jeżeli ktoś z Was posiada proszę o przesłanie mi wzoru polityki rachunkowości i planu kont dla organizacji pozarządowej (bez statusu OPP)
z góry dziękuję ([email protected])
wzór polityki rachunkowości oraz seria przydatnych artykułow na ten temat jest na portalu taxfin
https://www.taxfin.pl/dokument,42,WZOR_P ... _cz_1.html
https://www.taxfin.pl/dokument,42,WZOR_P ... _cz_1.html
Bardzo proszę jeżeli ktoś ma opracowany wzór polityki rachunkowości to bardzo prosze o przesłanie na email: [email protected] z góry dziękuję!
Oprócz DO JAGI - Polityka rachunkowości - Wzory pism przeczytaj również:
uchylenie śp
forma przekazania
Wzór pisma do Archiwum Państwowego
kontrakt
Świadczenie pielęgnacyjne
Świadczenie pielęgnacyjne.
wzór decyzji przyznającej FA
Wyrównanie zasiłku okresowego-pomocy!!!!
Wniosek do sądu o przymusowe leczenie psychiatryczne
Jak numerować do instytucji w FA
wzor informacji dla dluznika
zasiłek staly pilne
pismo do archiwum
wzór decyzji do Fa
Wnioskodawca zmarł przed wydaniem decyzji
dec. ZA skarga