DO JAGI - Polityka rachunkowości

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~karli

Re: DO JAGI - Polityka rachunkowości

Post autor: ~karli »

i dla mnie też [email protected]
~iwcia

Post autor: ~iwcia »

Witam!
Wiem ,że jest to wkurzające ale proszę także o przesłanie,będę wdzięczna [email protected]
~elka

Post autor: ~elka »

Proszę także o przesłanie - [email protected]
stokrotne dzięki
~kazia

Post autor: ~kazia »

jeśli to możliwe bardzo proszę o przesłanie [email protected] dzienkuję.
~Iwona

Post autor: ~Iwona »

Bardzo proszę jeżeli ktoś ma opracowany wzór polityki rachunkowości to bardzo prosze o przesłanie na email: [email protected] z góry dziękuję!
~renata

Post autor: ~renata »

Bardzo proszę o wzór polityki rachunkowości , jeśli to możliwe- [email protected] dziękuję.
~paweł

Post autor: ~paweł »

witam wszystkich:)
założyliśmy jakiś czas temu stowarzyszenie (nie prowadzimy działalności gospodarczej) i musimy uporządkować sprawy finansowe - mam gorącą prośbę: jeżeli ktoś z Was posiada proszę o przesłanie mi wzoru polityki rachunkowości i planu kont dla organizacji pozarządowej (bez statusu OPP)
z góry dziękuję ([email protected])
~nati

Post autor: ~nati »

wzór polityki rachunkowości oraz seria przydatnych artykułow na ten temat jest na portalu taxfin
https://www.taxfin.pl/dokument,42,WZOR_P ... _cz_1.html
~Jola

Post autor: ~Jola »

Bardzo proszę jeżeli ktoś ma opracowany wzór polityki rachunkowości to bardzo prosze o przesłanie na email: [email protected] z góry dziękuję!
ODPOWIEDZ