do kiedy dodatek energetyczny
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
do kiedy dodatek energetyczny
witam, do kiedy przyznać de jeśli dodatek mieszkaniowy do lutego, a wiem już że będzie wniosek o dodatek mieszkaniowy na następne 6 miesięcy,
ania
Re: do kiedy dodatek energetyczny
na razie przyznajemy do kwietnia...na tyle jest okreslone zapotrzebowanie i o takim czasie mówi ustawa.
W tym przypadku jeśli jesli osoba ma dodatek do lutego masz naliczyć do lutego, tym bardziej, że pierszy trzeba wypłacić do 30 stycznia br.
Pracuję na Radixie i mam wbudowany moduł do DE, przy wprowadzaniu wniosku na DE program sam pobiera dane z DM, tzn. do kiedy jest DM i ile osób...
W tym przypadku jeśli jesli osoba ma dodatek do lutego masz naliczyć do lutego, tym bardziej, że pierszy trzeba wypłacić do 30 stycznia br.
Pracuję na Radixie i mam wbudowany moduł do DE, przy wprowadzaniu wniosku na DE program sam pobiera dane z DM, tzn. do kiedy jest DM i ile osób...
Re: do kiedy dodatek energetyczny
ja tez mam program NDM+ dodatek mieszkaniowy przyznany do marca...dodatek energetyczny tez do marca....dobrze? nie wiem...daj znac jak u Ciebie:)
Oprócz do kiedy dodatek energetyczny - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
PIT 8 C
DE - WAŻNE WIEŚCI
denergetyczny - do kiedy?
od kiedy przyznać de
czy publikujecie uoważnienia do dodatku energetycznego w dziennikach urzędowych?
do kiedy przyznać de?
numer decyzji
do gorzatki
decyzja odmowna na dodatek energetyczny
program do DM
likwidator
wydatki na mieszkanie
Opłata skarbowa
Decyzja SKO a ustawa...
Dopłata dla rolnika
poczytajcie, dzisiejsza gazeta prawna