ja rozumiem ale ona zawnioskowała o dodatki na dojazdy i rozpoczęcie roku i w sygnity jak wprowadziłam okres nauki to mi przyznaje te dodatki i czy może tak byc bo ona kończy 21 lat w sierpniu ale uczyc bedzie sie dalej do 2017 r.kb pisze:nie, dodatki przysluguja do zasilku rodzinnego, a ona zasilek rodzinny moze dostac tylko do konca sierpnia
ja rozumiem ale ona zawnioskowała o dodatki na dojazdy i rozpoczęcie roku i w sygnity jak wprowadziłam okres nauki to mi przyznaje te dodatki i czy może tak byc bo ona kończy 21 lat w sierpniu ale uczyc bedzie sie dalej do 2017 r.[/quotemok pisze:kb pisze:nie, dodatki przysluguja do zasilku rodzinnego, a ona zasilek rodzinny moze dostac tylko do konca sierpnia
na to co ci przyznaje system to nigdy nie patrz , mi Sygnity takie cuda czasami przyznaje ze az strach sie bac ,mok pisze:ja rozumiem ale ona zawnioskowała o dodatki na dojazdy i rozpoczęcie roku i w sygnity jak wprowadziłam okres nauki to mi przyznaje te dodatki i czy może tak byc bo ona kończy 21 lat w sierpniu ale uczyc bedzie sie dalej do 2017 r.kb pisze:nie, dodatki przysluguja do zasilku rodzinnego, a ona zasilek rodzinny moze dostac tylko do konca sierpnia