Witam serdecznie Państwa, mam taki pomysł, a mianowicie - Asystenci Rodziny maja swój zlot, a może miło by było coś takiego zorganizować dla koordynatorów RPZ. Myślę, że jest to przedsięwzięcie, na którym możemy dużo zyskać tj, wymianę doświadczeń, wsparcie, ale i zjednoczyć się by dbać o interesy koordynatorów. Jeśli ktoś chętny proszę o wypowiedzi i opinie czy jesteśmy w stanie skrzyknąć się? pozdrawiam i życzę udanych urlopów
Witaj motylku ktoś musi być pierwszy, ......gdy widzę jak chętnie koordynatorzy "pomagają" sobie na tym forum to jestem, ......... ech skoro inne grupy, zawody mogą się skrzyknąć to dlaczego nie my? więcej wiary w siebie
Gościu szukaj pozytywnych rozwiązań a nie patrz na kasę. Zrzeszenie się nie polega na pobycie w hotelu i spa. Wszystkiego nie przeliczysz na kasę, choć są i tacy ludzie. pozdrawiam
Kasa, kasa, kasa - ludzie opamiętajcie się w końcu. to na czym wam zależy na wymianie doświadczeń czy na wycieczce? Ciężko jest za sponsorować z własnej kieszeni bilet? Bez przesady.