AS analiza potrzeb na 2015 - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 06 lip 2015, 13:59

Witam
co wy na przesłaną analizę potrzeb i możliwości wydatkowania w ramach AS czy tylko mi się wydaję że to na Realizatorów chcą zrzucić odpowiedzialność za ewentualne nieuruchomienie A1, B1, C1 , bo dla mnie tak to wygląda w końcu mamy już 6 lipiec gdzie zmiana, kierunków działań, naszych zarządzeń aneksowanie umów z PFROn promocja przyjmowanie wniosków gdzie sens wracać do tego na niemal półtora miesiąca przed końcem przyjmowania wniosków w 2015??
ewaaa

Napisano: 06 lip 2015, 14:12

Zgadzam się z tym. W ogóle nie rozumiem po co mieszają. Lepiej zostawić te pieniądze na przyszły rok i ruszyć z programem w należytym czasie. My nawet wniosków nie przyjmowałyśmy.
ŁG1

Napisano: 06 lip 2015, 14:26

I co robicie w związku z tym? Co wpisujecie w tych tabelach, zwłaszcza w załączniku nr 2?
PCPR

Napisano: 06 lip 2015, 14:28

Nie rozumiem, czy PFRON chce w tym momencie dać kasę na A1, B1, C1, czy więcej na te, które są w tym roku?
PCPR

Napisano: 06 lip 2015, 14:35

wydaje mi się że chodzi o pieniądze na A1,B1,C1 chcą wybadać ile mamy złożonych wniosków na C2,C3,C4 ale te prognozy mnie dziwią co z tego że wydałam trzy wnioski na C3 jak do tej pory nikt wniosku kompletnego nie złożył i nie mam pewności że złoży i na jaką kwotę ....
dla mnie załącznik nr 2 najchętniej wszystko na NIE ale nie ja decyduję ....
ewaaa

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x