jak ryjecie pod ludźmi?----->
jak ryjecie pod ludźmi?----->
dziwicie się flondry, jak tu można przeżyć za 500 zl od was i ryjecie, ryjecie na całego, szkoda, że nie śledzicie ludzi i nie pałujecie.
jakbym nie kombinował, tobym z mopsu nie przeżył drogie france. Jak dostanę od was 400-500 w sumie, to powinnyście się cieszyć głupie flądry, że jestem na tyle zaradny, że potrafię skombinować resztę kasy na życie i opłaty, a wy ? tylko ryjecie, szukacie jak ostatnie france dziury w całym, jesteście jak gestapowcy albo podwładni stalina, dlatego ludzie was nienawidzą, gardzą wami i waszym zawodem, a osobiście wam życzę, żebyście się znalazły na bruku i były zdane na siebie-zero mopsu i zasiłków! Przyzwyczaiłyście się do przewalania papierków, tylko to poraficie, zero empatii. Jak stracicie robotę, to nawet do mycia garów się nie nadacie, bo macie lewe ręce do prawdziwej roboty.
jakbym nie kombinował, tobym z mopsu nie przeżył drogie france. Jak dostanę od was 400-500 w sumie, to powinnyście się cieszyć głupie flądry, że jestem na tyle zaradny, że potrafię skombinować resztę kasy na życie i opłaty, a wy ? tylko ryjecie, szukacie jak ostatnie france dziury w całym, jesteście jak gestapowcy albo podwładni stalina, dlatego ludzie was nienawidzą, gardzą wami i waszym zawodem, a osobiście wam życzę, żebyście się znalazły na bruku i były zdane na siebie-zero mopsu i zasiłków! Przyzwyczaiłyście się do przewalania papierków, tylko to poraficie, zero empatii. Jak stracicie robotę, to nawet do mycia garów się nie nadacie, bo macie lewe ręce do prawdziwej roboty.
Re: jak ryjecie pod ludźmi?----->
I przez takich jak ty - kombinatorów, kłamców, oszustów - ludzie którzy tak naprawdę potrzebują pomocy i są uczciwi cierpią, bo musimy ich dokładnie przewertowac. Także nie wysilaj się i nie siej fermentu, bo to nic nie da.
My nadal będziemy pomagac naprawdę tewgo potrzebującym, a takich jak ty nie będziemy głaskac. Pamiętaj cwaniaku.
My nadal będziemy pomagac naprawdę tewgo potrzebującym, a takich jak ty nie będziemy głaskac. Pamiętaj cwaniaku.
SŁUCHAJ ty oszczerco i kombinatorze
tobie się wydaje że my jesteśmy głupie flądry a to wy przeciż nas tego uczycie takim właśnie jak twoje- gadaniem
dla takich jak ty to się nie powinny należeć żadne zasiłki
jak ci źle przychodzic do OPS-u to nie przychodź i nie wypluwaj z siebie później takich zjadliwości
jak tak ci źle na zasiłku z OPS-u to zabierz się to jakiejś roboty a nie obrażaj ludzi
wielu jest ludzi którzy za 500 zł pracują bo nie mają innego wyjścia i nie narzekają a ty nie dośc że dostajesz kasę za darmo to jeszcze ci źle
WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAM NADZIEJE ŻE TRAFI CI SIĘ JAKAŚ URZEDNICKA KTÓRA NAUCZY CIE SZNOWAC PIENIĄDZE
tobie się wydaje że my jesteśmy głupie flądry a to wy przeciż nas tego uczycie takim właśnie jak twoje- gadaniem
dla takich jak ty to się nie powinny należeć żadne zasiłki
jak ci źle przychodzic do OPS-u to nie przychodź i nie wypluwaj z siebie później takich zjadliwości
jak tak ci źle na zasiłku z OPS-u to zabierz się to jakiejś roboty a nie obrażaj ludzi
wielu jest ludzi którzy za 500 zł pracują bo nie mają innego wyjścia i nie narzekają a ty nie dośc że dostajesz kasę za darmo to jeszcze ci źle
WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAM NADZIEJE ŻE TRAFI CI SIĘ JAKAŚ URZEDNICKA KTÓRA NAUCZY CIE SZNOWAC PIENIĄDZE
Trudno się odnosić do prymitywnego poziomu wypowiedzi osoby, która korzysta ze świadczeń pieniężnych ze środków pomocy społecznej. Nie ma obowiązku, ale jest prawo do korzystania z pomocy społecznej. Niech osoba sfrustrowana pomocą społeczną podejmie pracę i przestanie absorbować sobą pracowników socjalnych.
Brawo kargulen!!!!!!!!! A teraz ząbki, siusiu i......... wracaj na oddział, bo im się stan na wieczornym obchodzie nie zgodzi.
Ha ha ha ...no face...będę cię czcić przez najbliższy miesiąc..Udało ci się mnie rozśmieszyć...brawo...dziękuje i miłej nocy życzę
)

popieram kargulena, pewnie dorobi 600-700, od was 500 i jakk tako przędzie, a wy miernoty społeczne jesteście zerami-daniej była taka ubecja, dziś się pluje na was.
Dionizy, czyżbyś był pacjentem tego samego oddziału co Kargulen?
o...jakis mój ziomek, witaj brachu, widzisz, ja jakoś wyszedłem na ludzi, jestem teraz w wyższej klasie niższej, także ty też możesz, uwierz w siebie, stań na nogi, weź się za siebie, patrz jakie życie piękna , ile ludzi dokoła, oni czekają na twoje działanie, twój gest /byle nie rozpaczy/, wez jakoś sie zmobilizuj, może na początek z kasiory od ladys zakup miotłe i zamiataj pod swoim ops-em codziennie ladnie, one to docenią, w kolejnym misiącu dostaniesz na szufelkę i jakoś pojdzie to dalej....wierz mi.
Oprócz jak ryjecie pod ludźmi?-----> - HYdE PaRK przeczytaj również:
incydent w stołówce
Dlaczego warto pracować w ops?
Sorty
jak pomóc tej rodzinie?
karty pracy
prosze o pomoc i rade
dam 1 euro na sieroty
ZNOWU MOBBING WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!
cześć baby::))
trzynastka
Czy tęsknicie za swoim współpracownikiem?
coś śmiesnego !!!!!!!!!!
Wiecie dlaczego na świecie jest więcej ludzi niż małp?
wiadomości w TVP1 -nieudolni pracownicy socjalni
ZBU - WROCŁAW
Do Maćka