trzynastka
trzynastka
witam,
mamy pytanko
jestem nowym pracownikiem (socjalnym), pracuję w OPS od marca br. wiem , ze pracownicy w styczniu otrzymują "trzynastkę" Głupio mi pytać w pracy, ale chcialabym sie dowiedziec, czy mogę liczyć w styczniu na tę nagrodę..
mamy pytanko
jestem nowym pracownikiem (socjalnym), pracuję w OPS od marca br. wiem , ze pracownicy w styczniu otrzymują "trzynastkę" Głupio mi pytać w pracy, ale chcialabym sie dowiedziec, czy mogę liczyć w styczniu na tę nagrodę..
Re: trzynastka
pracowalam w szkole pol roku po 4 godziny czy powinnam dostac trzynastke
Pracuję jako pracownik socjalny od 1 lipca 2008 roku, czy w związku z tym załapuję się na ,,trzynastkę\" w grudniu? A jeśli chodzi o święto pracownika socjalnego - 21 listopada, czy mogę na coś liczyć?
w grudniu niestety nie, bo musisz mieć przepracowane minimum 6 miesięcy, natomiast co do nagrody z okazji dnia Pracownika Socjalnego to jak najbardziej Ci się należy, znaczy się uzależnione jest od tego czy u Ciebie takie nagrody są wypłacane. Pozdrawiam.
WITAM PRACUJE W MIEJSKIM OŚRODKU POMOCY SPOŁEZCNEJ NIE MNIEJ JEDNAK NIE WIEM CZY MI NALEŻY SIĘ 13- STKA . PRACUJE OD 22.09.2008. PROSZĘ OPOMOC NA [email protected]
Oprócz trzynastka - HYdE PaRK przeczytaj również:
Sorty
jak pomóc tej rodzinie?
karty pracy
prosze o pomoc i rade
dam 1 euro na sieroty
ZNOWU MOBBING WE WROCŁAWIU!!!!!!!!!!
jak ryjecie pod ludźmi?----->
cześć baby::))
Czy tęsknicie za swoim współpracownikiem?
coś śmiesnego !!!!!!!!!!
Wiecie dlaczego na świecie jest więcej ludzi niż małp?
wiadomości w TVP1 -nieudolni pracownicy socjalni
ZBU - WROCŁAW
Do Maćka
Czy tak wygląda PRAWDA o NASZYM zawodzie ?
mobbing