do osób, u których jest twarda walidacja w z.c. - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 4    [ Posty: 31 ]

Napisano: 15 kwie 2014, 8:00

Czy ktos z Was rozwiązal ten problem ? Wczoraj oczywiscie nie dodzwonilam sie do sygnity :( Cofalam juz 2 razy i ciagle mam ten sam blad :/ Jesli poradziliscie sobie , prosze o jakies wskazowki
nowaja

Napisano: 15 kwie 2014, 8:08

ja nie dzwonie do nich tylko wysyłam e'maila z danym problemem, ale walidacje twarde miałam tylko w zbiorach z FA,
Ilonka

Napisano: 15 kwie 2014, 8:13

i w jaki sposób to naprawili?
Aga----

Napisano: 15 kwie 2014, 8:23

bosze , dodzwonilam sie , ale Pan mi nie rozwiązał problemu , prosil o przeslanie zrzutu z bledem i opisanie sytuacji..... postaraja sie cos z tym zrobić ...ech
nowaja

Napisano: 15 kwie 2014, 9:21

jak masz wczytany zbior to u góry rozwijasz i szukasz : przeglądanie wyniku weryfikacji zawarości zbioru - wybierasz to i klikasz na zieloną fajeczkę :) i pokazuje ci które walidacje są miękkie a które twarde .. wracasz do śr do zbioru poprawiasz błedy , robisz zbiór odnowa i importujesz ... ja tak robiłam
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 15 kwie 2014, 9:45

ewalu , to mialas szczescie ... ja tez cofalam i poprawialam w programie @ razy cofalam ) , ale... mam brak nr pesel we wniosku (notabene od początku 2012 r., gdy mnie nie bylo ) i udaje mi sie tylko poprawic w liscie osob , a w modyf. wnioski mam pole zielone :( Poprawiajac na liscie osob i eksportujac ponownie nadal mam twarda walidacje dot. braku pesel :( Wczesniej nie wykrywal tego braku jako twarda walidacja ....
nowaja

Napisano: 15 kwie 2014, 9:48

a z miekkimi można wysłać ?
a jak ŚR mi wychodza te procenty że sie nie zgadza z ZC ? i co z tym zrobić ?
mandm

Napisano: 15 kwie 2014, 9:53

ja z miękkimi wysłałam ... a jak miałam brak peselu to w ewidencji mi pomogli poprawiłam i poszło
.. tylko ja miałam u jednego dziecka dwa razy, więc wpisałam pesel w liście osób a potem przez usuwanie duplikatów nadpisałam i tam od razu poprawia wnioski ..
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 15 kwie 2014, 10:37

"Należy skontaktować się z dostawcą aplikacji, z której pochodzi zbiór centralny."
Mi się takie cóś pokazało :/
Napisałem do INFORu, zobaczę....
Gość

Napisano: 15 kwie 2014, 10:41

ewalu , o czym Ty do mnie rozmawaiasz :(... ? jak w ewidencj, gdzie poprawia wnioski , przepraszam , ale nie rozumiem :/
nowaja

Strona 1 z 4    [ Posty: 31 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x