Czy ktos z Was rozwiązal ten problem ? Wczoraj oczywiscie nie dodzwonilam sie do sygnity Cofalam juz 2 razy i ciagle mam ten sam blad :/ Jesli poradziliscie sobie , prosze o jakies wskazowki
bosze , dodzwonilam sie , ale Pan mi nie rozwiązał problemu , prosil o przeslanie zrzutu z bledem i opisanie sytuacji..... postaraja sie cos z tym zrobić ...ech
jak masz wczytany zbior to u góry rozwijasz i szukasz : przeglądanie wyniku weryfikacji zawarości zbioru - wybierasz to i klikasz na zieloną fajeczkę i pokazuje ci które walidacje są miękkie a które twarde .. wracasz do śr do zbioru poprawiasz błedy , robisz zbiór odnowa i importujesz ... ja tak robiłam
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu , to mialas szczescie ... ja tez cofalam i poprawialam w programie @ razy cofalam ) , ale... mam brak nr pesel we wniosku (notabene od początku 2012 r., gdy mnie nie bylo ) i udaje mi sie tylko poprawic w liscie osob , a w modyf. wnioski mam pole zielone Poprawiajac na liscie osob i eksportujac ponownie nadal mam twarda walidacje dot. braku pesel Wczesniej nie wykrywal tego braku jako twarda walidacja ....
ja z miękkimi wysłałam ... a jak miałam brak peselu to w ewidencji mi pomogli poprawiłam i poszło
.. tylko ja miałam u jednego dziecka dwa razy, więc wpisałam pesel w liście osób a potem przez usuwanie duplikatów nadpisałam i tam od razu poprawia wnioski ..
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes