Do p. Tomka Signity - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 01 mar 2016, 10:08

Witam Panie Tomku może Pan podpowie gdzie można w nowym programie signity znaleźć informację o stanie należności i o stanie odzyskanych należności w danym m-c dla osób, które mają nienależnie pobrane świadczenia rodzinne, ponieważ musimy składać do księgowości na ostatni dzień każdego miesiąca taką informację. W poprzedniej wersji jeśli dobrze pamiętam, że wchodziło się w zakładkę wnioski wszystkie-osoby- wpisywało się dłużnika , rozwijało się zakładkę stan należności oraz stan odzyskanych należności. Mogliśmy na ostatni dzień miesiąca zrobić wydruk dla każdego dłużnika ŚR teraz nie wiem gdzie tego szukać w nowej wersji . Utrudnienie jest z osobami, które mają potrącenia z listy i ich nie ma w zakładce spłaty do realizacji , a tym bardziej nie wiem ile wpisać odsetek, które pozostały jeszcze do spłaty. Takie informacje co miesiąc wymaga od nas księgowość. W programie jest analiza należności , ale nic nie mogę sprawdzić, wychodzą jakieś dane, ale to nie są dane za dany miesiąc, brak wszystkich osób, może ja nie umiem tego szukać. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam może pan coś zaradzi i podpowie czy w nowej wersji jest również takie rozwiązanie, bo tamto było dobre i się sprawdziło. Pozdrawiam Danka
Danka48

Napisano: 01 mar 2016, 11:14

P. Tomku chodzi mi o spłaty należności i potrącenia w danym miesiącu tak było w poprzedniej wersji programu i było dla nas ogromnym ułatwieniem przy rozliczeniu z księgowością, a jak jest teraz i gdzie to ewentualnie szukać w programie???. Pozdrawiam Danka
Danka48

Napisano: 01 mar 2016, 23:07

Proszę wykonać analizę ze szczegółami wtedy będą widoczne kwoty poszczególnych osób.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x