do Pana Tomka - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 20 kwie 2016, 16:17

Panie Tomku, mam ogromną prośbę, czy można od górnie zrobić tak aby we wszystkich datach (okres przyznania, kwota od do itd, aktualna data, data złożenia wniosku itd..) można było edytować format?? Tak aby każdy mógł wybrać odpowiedni dla siebie format? Moim zdaniem zdecydowanie ładniej wygląda wydruk jeśli zaczyna się dzień urodzenia od dnia, miesiąca roku itd. Teraz udało mi się praktycznie większość dat w mojej decyzji edytowac od formatu dd.mm.rrrr, natomiast są takie przy których edycja jest zablokowana np. znacznik swiadOD czy też swiadDO. Teraz dziwnie moja decyzja wygląda gdzie datę wydania decyzji, datę urodzenia dzieci, datę okresu (z zielonego znacznika) mam w formacie dd.mm.rrrr bo była możliwość edycji, a w uzasadnieniu potrzebne jest mi swiadOD i tam już nie mam możliwości edycji i mam format: rrrr-mm-dd
lola8

Napisano: 20 kwie 2016, 17:49

Ponawiam zapytanie :)
lola8

Napisano: 20 kwie 2016, 18:01

Z przyjemnością zrealizujemy takie ulepszenia oprogramowania w przyszłości, obecnie natłok pilniejszych spraw związanych z samym sednem spraw o 500+ nie pozwala nam zająć się takimi aspektami oprogramowania.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 20 kwie 2016, 18:20

A proszę mi powiedzieć czy jest jakiś znacznik w którym mogłabym pobrać imię i nazwisko tylko i wyłącznie pierwszego dziecka? Znacznik okresu przyznania świadczenia dla tego pierwszego dziecka? Czy niestety takiego znacznika nie ma i w uzasadnieniu trzeba będzie wpisywać ręcznie? Mam na myśli sytuację gdy jest większa liczba dzieci a konkretną osoba będzie kończyć teraz 18 lat, no to w uzasadnieniu musimy wyjaśnić dlaczego ta konkretną osoba a nie reszta ma krótszy okres przyznania itd. Jeśli nie ma takich znaczników to może na przyszłość dorobić przy wprowadzaniu wniosku w system pole wyboru "czy pierwsze dziecko" wtedy może byłaby możliwość dodania do systemu takich znaczników.
lola8

Napisano: 21 kwie 2016, 7:52

Ponawiam drugie pytanie:)
lola8

Napisano: 21 kwie 2016, 8:19

Proszę o takie zgłoszenie na serwis. Postaramy się taki znacznik dla pierwszego dziecka zrobić.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 21 kwie 2016, 12:45

Dziękuję, już pisze zgłoszenia.
lola8

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem