weryfikacja CBB - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 20 kwie 2016, 15:09

Witam,
przy próbie weryfikacji/udostępnienia danych do CBB za każdym razem wyskakuje mi błąd “Błąd weryfikacji komunikatu ze schematem danych”.
Czy błąd leży po naszej stronie??
Dodatkowo czy musimy wysyłać każda decyzję do CBB czy “wskakują” one do CBB z automatu po ich utworzeniu??
Pracuję na programie top-team.
123456

Napisano: 20 kwie 2016, 23:46

mam wiele wniosków wrzuconych do programu Sygnity (przed tą ostatnią poprawką), do etapu zatwierdzenia ich przez kierownika (podstawa prawna, uzasadnienie, plan wypłat ok) i co teraz ? trzeba te decyzje usunąć ? czy z wniosków robić weryfikację w CBB? bo kierownik nie może ich zatwierdzić :(
jak to można sobie teraz usprawnić ? pomocy, mam jutro zrobić wypłaty dla 500 osób i jak zacznę tak każdy wniosek weryfikować to wykorkuję chyba ...
anna*1

Napisano: 21 kwie 2016, 6:33

Uzywasz nowego przycisku Sprawdź czy w innych jednostkach wystąpiły osoby z wniosków on za jednym razem sprawdzi wszystkie osoby z wniosku i będzie można zatwierdzić decyzję.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 21 kwie 2016, 15:03

A jeżeli podczas weryfikacji pokazuje ostrzeżenie, informujące że nie może sprawdzić osoby i co wtedy... Decyzji nadal nie można zatwierdzić
paula123

Napisano: 21 kwie 2016, 15:06

Bez obawy, zadbaliśmy dla Was o wszystko - proszę poczytać moją instrukcję, a zwłaszcza fragment o trzykrotnej nieudanej próbie.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 21 kwie 2016, 15:13

dzięki wielkie
paula123

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x