Do Pana Tomka- realizacji usług opiekuńczych - Problemy techniczne z oprogramowaniem

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 12 paź 2015, 8:57

Dzień Dobry.
Mam problem z realizacją usług opiekuńczych specjalistycznych dla osób z zaburzeniami psychicznymi .
W czerwcu 2015r robiłam realizację świadczeń usług opiekuńczych specjalistycznych dla osób z zaburzeniami psychicznymi od 01.01.2015r do 30.06.2015r. Wszystko było dobrze, mam wydrukowany raport z realizacji i tak też poszło sprawozdanie.
Problem pojawił się teraz przy wprowadzaniu następnych realizacji usług opiekuńczych specjalistycznych dla osób z zaburzeniami psychicznymi od 01.07.2015do 30.09.2015 dane niezbędne do wykonania zbiorów centralnych za III kwarta 2015r. Drukując sobie raport z realizacji brakuje mi wprowadzonych danych 3 osób za miesiąc czerwiec 2015r. Wchodząc na świadczenia i dane osoby sprawdzam harmonogram realizacji i widnieje że usługa zrealizowana jest w całości, wchodząc poniżej w zakładkę Wykonanie jest;
Status zrealizowana w całości, data..., kwota... i liczba świadczeń..., poniżej Dokument potwierdzający - nic nie pisze, ale jak wejdę na inne miesiące tj. napisane np. Usługi opiekuńcze za V 2015 itp.
Ponownie nie mogę dokonać realizacji ponieważ jest wykonana a ja jej nie mogę nigdzie znaleźć. Oczywiście w raportach zrealizowanych za powyższy okres również nie ma tych osób, świadczeń i kwot.
Jak robię zbiór centralny za II kwartał to dane istnieją, a za III kw już nie.
Proszę o pomoc.
Marzena1

Napisano: 12 paź 2015, 9:28

Uprzejmie proszę o zgłoszenie na serwis, poprosimy o kopię bazy danych i sprawdzimy co się u Ciebie dzieje.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x