do stawki gminnej

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

do stawki gminnej

Post autor: :-) »

opłata licznikowa, podgrzanie ciepła woda-zaliczka, za przesył ciepła, fundusz remontowy, opłata eksploatacyjna, sprzątanie klatek...to wszystko porównuje do zasobów gminy?
plus opłaty jak: wywóz nieczystości, zimna woda-zaliczka, centralne ogrzewanie
zbaraniałam już :oops:
lusia&lusia
Referent
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i energetyczne, dodatek osłonowy, węglowy itp.
Kontakt:

Re: do stawki gminnej

Post autor: lusia&lusia »

zanim-napiszesz nowy post-warto najpierw przeszukać w postach już napisanych czy może nie ma odpowiedzi na Twoje pytanie ;) :idea
VIP
Kontakt:

tak tak...wiem o tym :oops: sama czasem tak odpisuje :) ale jeśli nie chciałaś pomóc to nie trzeba było odpisywać :) przecież nie musiałaś
lusia&lusia
Referent
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i energetyczne, dodatek osłonowy, węglowy itp.
Kontakt:

Post autor: lusia&lusia »

nie musiałam, ale jak sądzę świeżakiem nie jesteś ... sama piszesz, że czasem sama w ten sam sposób piszesz :o :shock:
... to nie znaczy, że nie chciałam Tobie pomóc...
dobrze napisałaś, żeby przyrównać czynsz do stawki gminnej liczysz : wywóz nieczystości stałych, płynnych, centralne ogrzewanie, woda
VIP
Kontakt:

opłata licznikowa, podgrzanie ciepła woda-zaliczka, za przesył ciepła....bardziej byłam niepewna czy to przyrównać również...tak pracuję już długo...ale im dłużej w tym siedzę to nachodzi hmmm zaćmienie :lol: wiem, że porównać itd... dzięki za odpowiedź i sorki za zamieszanie :oops:
Ani
Referent
Zajmuję się: Kdr
Kontakt:

Post autor: Ani »

a taki wydatek jak: telewizja kablowa, tez bedziecie przyrownywac?
VIP
Kontakt:

telewizji kablowej nie wliczam
ODPOWIEDZ