do TOMKA

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
ODPOWIEDZ
~MARTA

do TOMKA

Post autor: ~MARTA »

klient złożył wniosek o zasiłek okresowy w miesiącu grudniu 2013r. decyzja z datą grudniową a wypłata w miesiącu styczniu 2014r., czy mogę wprowadzić wniosek w POmost i zrobić decyzję już w miesiącu grudniu 2013 ale bez wypłaty, czy trzeba wniosek wraz z decyzją wprowadzić dopiero w miesiącu styczniu 2014r., czyli w miesiącu, w którym planuje się wypłatę???
~Tomek

Re: do TOMKA

Post autor: ~Tomek »

Oczywiście że możesz. A wypłatę dopiero w styczniu.
~MARTA

Tomku ponieważ jestem nowym pracownikiem i nie miałam do czynienia z programem więc proszę Cię opisz mi jak mam to zrobić, żeby było dobrze
~Tomek

A wprowadzałaś już kiedyś wniosek i decyzję do Pomostu?
~MARTA

nie
~Tomek

Jak masz POMOST przed sobą, to po prawej stronie głównego okna rozwiń sobie \"Samouczek\" i tam są filmy (z dźwiękiem) - rejestracja nowej rodziny i nowego wniosku. potem rozpatrzenie wniosku i wprowadzenie wywidau, potem przyznanie zasiłku stałego.
Myślę że to będzie dla Ciebie najlepsze,
jakby coś było niejasne to pisz.
pozdrawiam
~MARTA

Panie Tomku wniosek wprowadzony i decyzja zrobiona. Pozdrawiam :)
~MARTA

poradziłam sobie bez SAMOUCZKA ale dziękuję za pomoc :)
~KASIA

Post autor: ~KASIA »

Proszę o pomoc , czy w programie SYGNITY dodatki mieszkaniowe G-1.01-2-5.5 można zrobić sprawozdanie G-01, w zakładce sprawozdania mam
pusto
ODPOWIEDZ