kompy z CRZL
kompy z CRZL
orientuje się ktoś może jak wygląda sprawa gdybym chciał się pozbyć tego linuxa i wgrać windowsa?
Re: kompy z CRZL
Myślę, że musisz poczekać do końca trwania umowy, po wystąpieniu o przekazanie sprzętu na stan ośrodka i otrzymaniu stosownych dokumentów pewnie będziemy mogli instalować nowy system. Ale to wiadomości nie potwierdzone. pozdrawiam
można to tym https://www.ranish.com/part/ zrobić, wywalasz partycje i instalujesz windows
- social worker
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja z przeinstalowaniem systemu wstrzymam się do czasu oficjalnego przekazania sprzętu na stan Ośrodka. Jeśli w ogóle to nastąpi.
raczej nastąpi. kasa została to 2 windowsy 8.1 box już kupiłem. jak nie przekażą to i tak będzie trza kupić jakiś komputer w przyszłym roku.
Dzwoniłem do nich i powiedziano mi że nie możemy zmienić systemu. Ewentualnie po przekazaniu możemy robić co chcemy. Czyli komputer bynajmniej dla nad bezużyteczny do czasu przekazania.
To nawet nie o to chodzi, tylko co z komputera na którym nie działa oprogramowanie do pomocy społecznej, świadczeń rodzinnych itd (Info-r). Można internet poprzeglądać i coś ewentualnie napisać chcociaż pracownicy socjalni nie przepadają za openoffice itp. Jak dla mnie mocny niewypał.
ja zainstalowałem ale i tak mi widzi jakąś wbudowaną w linuxa i nie chce odpalać do pomostu tej co instalowałem.
Oprócz kompy z CRZL - Oprogramowanie przeczytaj również:
Dożywianie - ważne
raport ilościowy i jakościowy
podumowanie faktury
oprogramowanie
sprawozdania
Wprowadzanie
program dożywianie
do TOMKA
dodatki energetyczne - dostawcy oprogramowania
SEPI - komunikacja dwukierunkowa OPS-PUP - pytania
pomoc pracuje w sygnity