kompy z CRZL

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
~m

kompy z CRZL

Post autor: ~m »

orientuje się ktoś może jak wygląda sprawa gdybym chciał się pozbyć tego linuxa i wgrać windowsa?
~Ania

Re: kompy z CRZL

Post autor: ~Ania »

Myślę, że musisz poczekać do końca trwania umowy, po wystąpieniu o przekazanie sprzętu na stan ośrodka i otrzymaniu stosownych dokumentów pewnie będziemy mogli instalować nowy system. Ale to wiadomości nie potwierdzone. pozdrawiam
~qwerty

Post autor: ~qwerty »

można to tym https://www.ranish.com/part/ zrobić, wywalasz partycje i instalujesz windows
Awatar użytkownika
social worker
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: social worker »

Ja z przeinstalowaniem systemu wstrzymam się do czasu oficjalnego przekazania sprzętu na stan Ośrodka. Jeśli w ogóle to nastąpi.
~m

raczej nastąpi. kasa została to 2 windowsy 8.1 box już kupiłem. jak nie przekażą to i tak będzie trza kupić jakiś komputer w przyszłym roku.
~Dec

Post autor: ~Dec »

Dzwoniłem do nich i powiedziano mi że nie możemy zmienić systemu. Ewentualnie po przekazaniu możemy robić co chcemy. Czyli komputer bynajmniej dla nad bezużyteczny do czasu przekazania.
~m

dla nas praktycznie też bo nie czaje bazy z linuxem.
~Dec

Post autor: ~Dec »

To nawet nie o to chodzi, tylko co z komputera na którym nie działa oprogramowanie do pomocy społecznej, świadczeń rodzinnych itd (Info-r). Można internet poprzeglądać i coś ewentualnie napisać chcociaż pracownicy socjalni nie przepadają za openoffice itp. Jak dla mnie mocny niewypał.
~robert

Post autor: ~robert »

A może ktoś zainstalował jave na tych kompach?
~m

ja zainstalowałem ale i tak mi widzi jakąś wbudowaną w linuxa i nie chce odpalać do pomostu tej co instalowałem.
ODPOWIEDZ